اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

دلیل افزایش قیمت خودروهای وارداتی

دلیل افزایش قیمت خودروهای وارداتی
یک کارشناس خودرو گفت: هزینه‌های واردات خودرو به ایران تقریبا معادل صد درصد قیمت خرید این محصولات است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فربد زاوه در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در خودروهای با حجم موتور تا ۲۰۰۰ سی‌سی معادل ۴۰ درصد و در خودروهای با حجم موتور ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ سی‌سی معادل ۵۵ درصد قیمت خودرو به عنوان تعرفه واردات پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه معادل پنج درصد قیمت فروش خودروهای وارداتی نیز به عنوان عوارض توسعه ناوگان آمبولانس پرداخت می‌شود، خاطرنشان کرد: هزینه‌های مربوط به سازمان استاندارد، ثبت سفارش، بارگیری و تخلیه گمرک و غیره نیز مجموعا سه درصد به قیمت تمام شده خودرو اضافه می‌کند.

این کارشناس خودرو ادامه داد: همچنین سه درصد قیمت خودروهای وارداتی در گمرک ایران (CIF) نیز صرف هزینه‌های گارانتی این محصولات می‌شود و ۱۰ درصد قیمت خودروهای وارداتی نیز مربوط به عوارض شماره‌گذاری است.

وی افزود: علاوه بر این حدود چهار درصد قیمت تمام شده خودروهای وارداتی مربوط به عوارض و مالیات شماره‌گذاری است که به اداره دارایی پرداخت می‌شود. حدود ۱۰ میلیون تومان نیز هزینه اسقاط خودروهای فرسوده برای واردات یک دستگاه خودروی وارداتی است.

زاوه با بیان اینکه هزینه حمل و نقل خودرو از کشور مبدا تا ایران نیز حدود هزار یورو به ازای واردات هر دستگاه خودرو است، تصریح کرد: ۹ درصد قیمت کل خودرو نیز مربوط به مالیات بر ارزش افزوده آن است.

وی خاطرنشان کرد: مجموع این هزینه‌ها باعث افزایش حدود صد درصدی قیمت خودروهای وارداتی در ایران می‌شود. این در حالی است که سود شرکت‌های واردکننده خودرو به طور میانگین بین ۳ تا ۸ درصد است.

پیش از این علی خاکساری - عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی، در گفت‌وگو با ایسنا از ۲.۵ برابر بودن قیمت خودروهای وارداتی در ایران نسبت به قیمت‌های جهانی این محصولات انتقاد کرده بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه