logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

شرکت بیش از 4 هزار نفر از مددجویان کمیته امداد همدان در کانون های تابستانی

شرکت بیش از 4 هزار نفر از مددجویان کمیته امداد همدان در کانون های تابستانی
مدیر فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان همدان از شرکت 4 هزار و 630 نفر از مددجویان تحت حمایت این نهاد در کانون های تابستانی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند؛ علی اکبر مرادی با اشاره به اینکه کانون های تابستانی این نهاد فعالیت خود را پس از اتمام ماه مبارک رمضان آغاز کرده اند، افزود: حوزه فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) همه ساله در فصل تابستان بمنظور ساماندهی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان معزز تحت حمایت و با هدف تقویت دین باوری، تحکیم پیوند جوانان با ولایت، افزایش خودباوری و اعتماد به نفس، تقویت روحیه جمع گرائی و نیز فرهنگ کار و تلاش، اقدام به تشکیل کانون های تابستانی می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,

 

,

وی تصریح کرد: گروه هدف کانون ها غالباً جوانان و نوجوانان شامل دانش آموزان، دانشجویان، دختران و پسران بازمانده از تحصیل و نیز خانواده ها شامل زنان سرپرست خانوار، دختران و پسران در شرف ازدواج، زنان مطلقه و نوعروسان می باشند.

,

 

,

مرادی به خانواده محور بودن فعالیت های کانون های تابستانی کمیته امداد اشاره و تاکید کرد: تمامی اعضای خانواده های مددجو اعم از مادران، دختران در آستانه ازدواج و بازمانده از تحصیل، دانش آموزان و دانشجویان می توانند به صورت رایگان از آموزش های کانون های فرهنگی بهره مند شوند.

,

 

,

وی عمده ترین برنامه های اوقات فراغت دانش آموزان را آماده سازی خانواده ها در جهت توانمندی فکری و فرهنگی آنان عنوان کرد و گفت: 4 هزار و 630 نفر از دانش آموزان و دانشجویان و مددجویان تحت حمایت در برنامه های اوقات فراغت شرکت می کنند و محتوای آموزشی برنامه ها متناسب با نوع شرکت کننده است.

,

 

,

مدیر فرهنگی کمیته امداد استان همدان بیان کرد: اجرای برنامه های آموزشی، فرهنگی و تربیتی با موضوعات قرآنی، اخلاقی اسلامی، مهارت های زندگی، آشنایی با فضای مجازی و رسانه، پژوهش و آموزش علمی و غیره از جمله برنامه های اجرایی برای مددجویان تحت حمایت در کانون های تابستانی می باشد.

,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه