اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

امروز را دریابیم فردا قطعاً دیر است

امروز را دریابیم فردا قطعاً دیر است
حجاب اسلامی نقش کلیدی در حفظ و سلامت اخلاقی جامعه و پاکی نسل آینده دارد، چراکه زن در جایگاه مادر به‌عنوان مربی جامعه است، و حفظ شأن و شخصیت و منزلت او می‌تواند جامعه را در مسیری سالم سوق دهد و آثارش نیز پرورش نسل سالم و پاک برای آینده کشور و جامعه اسلامی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، هفته‌ای که از پیش رو گذرانده‌ایم هفته ملی عفاف و حجاب بود. حجاب و عفاف در جامعه اسلامی شیعه از اهمیت بالایی برخوردار بوده؛ چراکه نشان‌دهنده عمق ایمان و اعتقاد ازیک‌طرف و حاکمیت ارزش‌های انسانی و رعایت حریم زن و مرد از سوی دیگر است. بی‌شک کم‌توجهی و کم‌اهمیتی به آن ضربات جبران‌ناپذیری بر پیکره اخلاق و معنویت در جامعه وارد می‌کند. رعایت عفاف و حجاب در سلامت و پاکی جامعه مؤثر است و بنیان خانواده را تحکیم می‌بخشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

حجاب اسلامی نقش کلیدی در حفظ و سلامت اخلاقی جامعه و پاکی نسل آینده دارد، چراکه زن در جایگاه مادر به‌عنوان مربی جامعه است، و حفظ شأن و شخصیت و منزلت او می‌تواند جامعه را در مسیری سالم سوق دهد و آثارش نیز پرورش نسل سالم و پاک برای آینده کشور و جامعه اسلامی است.

در بعد سیاسی دشمنان انقلاب اسلامی پس از 38 سال پیروزی انقلاب اسلامی و رویارویی مستقیم و غیرمستقیم با انقلاب ایران دریافتند که سلاح اصلی مردم مسلمان ایران اسلامی، ایمان، اعتقاد و باورهای قلبی آنان نسبت به انقلاب اسلامی و مقدسات اسلامی است که تا پای جان حاضرند از آن دفاع کنند و کشته شدن در این راه را سعادت ابدی می‌دانند.

همین عامل سبب شد تا دشمنان در نهان و آشکار اذعان کنند که وقتی در جنگ نظامی، کودتا، محاصره و تحریم همه‌جانبه اقتصادی و مقابله سیاسی نتوانستند انقلاب اسلامی را شکست دهند، تنها راه مقابله را در عرصه فرهنگی و اجتماعی دانستند که با ترویج بی‌اخلاقی و بی‌عفتی، سوق دادن جوانان به هوس بازی و شهوت‌رانی می‌توانند روحیه مقاومت و پایداری مردم ایران را تضعیف کنند و یا از بین ببرند.

اما آنچه امروز جلوه شهرها، محلات، کوچه‌های ما و قلب انسان‌های متدین را می‌آزارد از یک‌سو نتیجه اقدامات رسانه‌ای و تبلیغاتی دشمنان با استفاده از شبکه‌های ماهواره‌ای یا همان دجال واره‌ها و شبکه‌های اجتماعی است و از سوی دیگر غفلت و سهل‌انگاری متولیان و مسئولین فرهنگی است که برخی از مسئولین یا بر وظیفه ذاتی خود عمل نمی‌کنند و یا متاسفانه خود مجذوب فرهنگ غربی شده‌اند.

اما واقعیت جامعه امروز ما این است که پدیده بدحجابی امروز به‌عنوان یک ناهنجاری در جامعه ما رخ‌داده است، و اگر نتوانیم اقدامات مؤثر فرهنگی در ابعاد گوناگون برای مقابله با آن صورت دهیم قطعاً فردا خیلی دیر است.

انتظار ما از مردم و خانواده‌ها این است که نسبت به بدحجابی و بی‌عفتی در جامعه غافل نبوده و با تعمیق معنویت در خانواده، محله و جامعه و احیای فریضه امربه‌معروف و نهی از منکر و تذکر لسانی نسبت به همدیگر و استفاده درست از شبکه‌های اجتماعی بتوانیم جامعه ایمن و سالم ازلحاظ فرهنگی داشته باشیم.

انتظار از مسئولین و متصدیان فرهنگی کشور این است که باید بپذیریم که کار فرهنگی یک نوع سرمایه‌گذاری است نه هزینه و بازخورد کار فرهنگی در درازمدت نمایان می‌شود.

و در آخر روی سخنم با دولت محترم است، زیرا دولت باید نسبت به اجرایی کردن کامل قانون عفاف و حجاب مصوب 13 دی‌ماه 1384 شورای عالی انقلاب فرهنگی، قانون حمایت از آمران به معروف و نهی از منکر مصوب 23 فروردین 1394 و قانون حقوق شهروندی در سطح جامعه اقدام نماید و با حمایت مادی و معنوی از متولیان فرهنگی کشور و خصوصاً سازمان‌های مردم‌نهاد فرهنگی با این نوع ول انگاری فرهنگی در سطح جامعه مقابله جدی نماید.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه