اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

قلعه‌نویی:وقتی 11 نفر نمی‌شویم چگونه با الشباب بازی کنیم؟/با این شرایط به عربستان نرویم بهتر است

قلعه‌نویی:وقتی 11 نفر نمی‌شویم چگونه با الشباب بازی کنیم؟/با این شرایط به عربستان نرویم بهتر است
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: وقتی بدون ملی پوشانمان حتی به 11 نفر هم نمی‌رسیم چگونه به عربستان برویم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابحث حضور ملی‌پوشان باشگاه استقلال در اردوی تیم ملی برای سفر به کشور آفریقای‌جنوبی در یکی، دو روز گذشته به دغدغه اصلی مسوولان این باشگاه و البته فدراسیون فوتبال تبدیل شده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, بحث حضور ملی‌پوشان باشگاه استقلال در اردوی تیم ملی برای سفر به کشور آفریقای‌جنوبی در یکی، دو روز گذشته به دغدغه اصلی مسوولان این باشگاه و البته فدراسیون فوتبال تبدیل شده است.,

این در حالی است که تا پیش از اعلام فهرست جدید تیم ملی برای شرکت در اردوی آفریقای‌جنوبی، گفته می‌شد فدراسیون فوتبال هیچ مخالفتی با حضور این نفرات در دیدار استقلال و الشباب عربستان ندارد. اما با این وجود بعد از گذشت یک روز از بازی با تراکتورسازی حالا فدراسیون فوتبال مصرانه خواهان پیوستن آندرانیک تیموریان، امیرحسین صادقی، هاشم بیگ‌زاده و خسرو حیدری از تیم استقلال و همچنین ملی‌پوشان باشگاه سپاهان، فولاد و تراکتورسازی است که البته این آخری موافقت خود را با حضور حامد لک و کریم انصاری‌فر در آفریقای‌جنوبی اعلام کرده است.

,

خبرنگار خبرگزاری فارس در همین ارتباط با امیر قلعه‌نویی نفر اول نیمکت استقلال تماس گرفت تا نظر وی را به عنوان سرمربی در مورد حضور این چهار بازیکن در اردوی آفریقای‌جنوبی بپرسد. قلعه‌نویی در این باره گفت: شما بگویید ما چه کار کنیم؟ من باید با آقای فتح‌الله‌زاده صحبت کنم، اما انصافا اگر من این چهار بازیکن را بدهم، آیا می‌توانم برای بازی با الشباب 11 بازیکن در اختیار داشته باشم؟!

, خبرگزاری فارس,

وی افزود: احمد جمشیدیان، سیاوش اکبرپور، محمدمهدی نظری و مجید غلام‌نژاد در تیم ما مصدوم هستند. در بازی استقلال و تراکتورسازی، نظری را با پای مصدوم به زمین فرستادیم و دوباره آسیب دید. وقتی من این چهار نفر را ندارم، چگونه می‌توانم تیمم را برای بازی با الشباب آماده کنم؟ ما اصلا 11 نفر نمی‌شویم.

,

قلعه‌نویی تاکید کرد: اگر نظر فدراسیون این است، آنها به کنفدراسیون فوتبال آسیا نامه بنویسند و بگویند که استقلال این شرایط را دارد و نمی‌تواند در بازی با الشباب حاضر شود،مسئولیت این موضوع را هم قبول کنند، ما حرفی نداریم و دوست داریم با تیم ملی تعامل کنیم، ولی وقتی 11 نفر نمی‌شویم و چهار، پنج بازیکن مصدوم هستند و اتفاقا ساموئل هم محروم است، چگونه باید بازی کنیم؟

,

سرمربی استقلال در پایان گفت‌وگو با فارس تاکید کرد: اگر ما به عربستان نرویم، هزار دردسر و جریمه دارد و واقعا در این شرایط خودمان هم نمی‌دانیم چه کاری باید انجام دهیم. باید بنشینیم و فکری بکنیم؛ ولی انصافا هیچ تیمی چنین شرایطی را ندارد که نتواند 11 بازیکن را در اختیار داشته باشد.

,

انتهای پیام/ی

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه