logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

امام‌جمعه جویبار:

قطع گاز خانواده‌های بی‌بضاعت عین بی‌تدبیری است/ بی‌حجابی یک جامعه را به قهقرا می‌کشاند

قطع گاز خانواده‌های بی‌بضاعت عین بی‌تدبیری است/ بی‌حجابی یک جامعه را به قهقرا می‌کشاند
امام‌جمعه جویبار گفت: اداره گاز باید با تدبیر مناسب مطالبات خود را دنبال کند نه این که گاز خانواده‌هایی که نان شب ندارند یا گاز مدارس استثنایی، آتش نشانی را قطع کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جویباران، حجت‌الاسلام محمدتقی نادعلیزاده امام‌جمعه شهرستان جویبار در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان شورای نگهبان را یک نهاد مهم در کشور دانست و گفت: شورای نگهبان مورد تأیید امام(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی است و این نهاد افراد انقلابی را از افراد غیرانقلابی و بی تفاوت به نظام و انقلاب را تصفیه می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جویباران,

وی حمله استکبار به شورای نگهبان را نشانه خوبی دانست و افزود: زمانی که دشمن به یک نهادی در کشور حمله می‌کند یعنی آن نهاد به خوبی عمل کرده و مانع از رسیدن اهداف شوم آنان شده است.

امام‌جمعه جویبار با انتقاد از وضعیت نامناسب حجاب در جامعه خاطرنشان کرد: کشور را کنسرت‌های موسیقی و مجالس مختلط عروسی و بی‌حجابی اداره نمی‌کند بلکه اعتقاد به ارزش‌ها و باورهای دینی اداره می‌کند همان‌طور که در طول هشت سال دفاع مقدس رزمندگان ما با اعتقاد به مظلومیت امام حسین(ع) و ندای الله‌اکبر مقاومت و جنگ تحمیلی را اداره کردند.

نادعلیزاده همچنین از اداره‌ گاز شهرستان جویبار به دلیل قطع گاز قشر بی‌بضاعت جامعه و برخی از نهادهای ارائه دهنده خدمات در شهرستان گلایه کرد و گفت: اداره گاز باید با تدبیر مناسب مطالبات خود را دنبال کند نه این که گاز خانواده‌هایی که نان شب ندارند یا گاز مدارس استثنایی، آتش نشانی را قطع کند.

وی افزود: شخصاً این موضوع را تا بالاترین نهاد پیگیری خواهم کرد تا چنین اتفاقی بار دیگر نه تنها در این شهرستان بلکه در شهرستان های دیگر تکرار نشود.
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه