اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

خبر آتش‌سوزی خوابگاه‌ دانشجویی‌ تکذیب شد

خبر آتش‌سوزی خوابگاه‌ دانشجویی‌ تکذیب شد
معاون تسهیلات دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در خصوص خبر آتش‌سوزی در یک خوابگاه دانشجویی گفت: متأسفانه در اخبار آمده بود که یک خوابگاه دانشجویی آتش گرفته است، در صورتی که این مکان اصلا خوابگاه دانشجویی نیست و در تصاویر منتشر شده از این مرکز هم به وضوح مشخص است این مکان اقامتگاه دخترانه "آرامیس" و تحت نظر سازمان گردشگری و اتحادیه مهمان پذیران می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید فردین تقی زاده با بیان این مطلب تصریح کرد: این مکان اقامتگاهی دخترانه است، البته تعدادی از دانشجویان نیز مانند سایر مردم از آن استفاده می کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی با تاکید بر اینکه این اقامتگاه هیچ مجوزی از صندوق رفاه دانشجویان و شورای نظارت بر خوابگاه دانشجویی ندارد، خاطرنشان کرد: صندوق رفاه دانشجویان بارها از دانشجویان خواسته است تا از خوابگاه‌های مناسبی که برای آنها در نظر گرفته شده و دارای مجوز است استفاده کنند که در همین راستا ما خوابگاه‌های دانشجویی را در سال گذشته و سال جاری ساماندهی کردیم تا دانشجویان بتوانند در آرامش تحصیل خود را ادامه دهند.

وی در ادامه گفت: سال گذشته دستورالعمل خوابگاه‌های دانشجویی غیر دولتی آماده شد و به تمام استان‌ها ابلاغ کردیم و هم اکنون در همه استان‌ها شورای نظارت و ارزیابی تشکیل شده و تمام خوابگاه‌های دانشجویی غیر دولتی ما موظف شدند که از شورای نظارت و ارزیابی مجوز گیرند و تحت نظارت این شورا فعالیت کنند.

تقی‌زاده تأکید کرد: خوابگاه‌هایی که مجوز نداشته باشند جزو خوابگاه صندوق رفاه دانشجویانی محسوب نمی‌شوند و صندوق رفاه دانشجویان پاسخگوی مشکلات احتمالی نخواهد بود.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم ، وی در پایان گفت: به‌زودی لیست نهایی خوابگاه‌هایی را که از صندوق رفاه دانشجویان و شورای نظارت و ارزیابی مجوز دریافت کردند ، روی سایت قرار داده خواهد شد تا دانشجویان ترم جدید با مشکلی روبرو نشوند.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه