اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

گلایه نماینده مردم حوزه ایرانشهر از تأخیر در احداث ترمینال و جایگاه سوخت فرودگاه

گلایه نماینده مردم حوزه ایرانشهر از تأخیر در احداث ترمینال و جایگاه سوخت فرودگاه
نماینده حوزه ایرانشهر در بازدید از روند احداث جایگاه سوخت و ساختمان جدید ترمینال فرودگاه ایرانشهر ابراز گلایه کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پهره؛ فرودگاه شهرستان ایرانشهر مدتی است که با ابراز نارضایتی شهروندان به دست قول های این روز و آن روز مسئولین سپرده شده بود که اخیرأ وعده راه اندازی جایگاه سوخت مستقل و احداث ساختمان ترمینال برای فرودگاه این شهرستان از جمله اقداماتی است که مردم در انتظار بهره برداری هر چه سریعتر آن می باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پهره,

در همین خصوص نماینده مردم حوزه انتخابیه ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی طی بازدیدی که به همراه سایر مسئولین اجرایی شهرستان از روند ساخت و ساز در فرودگاه این شهرستان داشت ضمن ابراز گلایه از روند کند آماده سازی این پروژه در موعد مقرر گفت: فرودگاه ایرانشهر یکی از پروژه های بسیار مهم برای ارتباط گیری شهرستان با مرکز کشور است که متأسفانه با تأخیر چندین ساله آن مواجهیم.

,

 

,

, ,

 

,

محمد نعیم امینی فرد با اشاره به تصمیمات اتخاذ شده برای راه اندازی هر چه زودتر جایگاه سوخت فرودگاه ایرانشهر گفت: طی هماهنگی های صورت گرفته با وزارت نفت و رده های استانی در خصوص تخصیص اعتبار؛ جایگاه سوخت فرودگاه ایرانشهر نهایتأ تا اوایل سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

,

گفتنی است؛ پروژه احداث جایگاه سوخت و ساختمان جدید ترمینال فرودگاه ایرانشهر با اعتباری بالغ بر 10 میلیارد 700 میلیون تومان با پیمانکار منعقد شده که طی آن 33 درصد از مبلغ کل قرارداد برای عملیات ساخت و مبلغ چهار میلیارد  تومان آن برای نصب مخازن در جایگاه در نظر گرفته شده است که متأسفانه تا به الآن مشکلات مالی و نبود تخصیص اعتبار مانع از روند اجرای این پروژه بوده که خوشبختانه با به توافق رسیدن مسئولین بر سر تخصیص اعتبار؛ سایر اقدامات عمرانی در دست اجرا می باشد.

,

انتهای پیام/ 3339

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه