logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حجت الاسلام تویسرکانی:

مهمترین وظیفه پیشکسوتان دفاع از نظام است

مهمترین وظیفه پیشکسوتان دفاع از نظام است
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین گفت: امروز ما از نعمت ولی برخورداریم که درباره تمام موضوعات حساس موضع خود را بیان می کند و کسی نباید با وجود چنین ولی فقیه آگاه و بصیر دچار لغزش شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت، حجت الاسلام محمدرضا تویسرکانی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین در جلسه شورای مرکزی بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت مهمترین وظیفه پیشکسوتان دفاع مقدس را دفاع از نظام دانست و گفت: مهمترین وظیفه و نقشی که پیشکسوتان دفاع مقدس دارند دفاع از نظام است که در این موضوع  نباید اندکی عقب نشینی کرد، بلکه باید تهاجمی عمل کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بسیج پیشکسوتان,

وی افزود: اگر پیشکسوتان جهاد و شهادت نسبت به مسئولی نقد دارند باید نقد خود را به صورت نصیحت بیان کنند و نقد ما باید با فتنه‌گران و ضد انقلاب متفاوت باشد و موجب تضعیف و تخریب نظام نشود.

,

حجت‌الاسلام تویسرکانی بیان داشت: امروز ما از نعمت ولی برخورداریم که درباره تمام موضوعات حساس موضع خود را بیان می کند و کسی نباید با وجود چنین ولی فقیه آگاه و بصیر دچار لغزش شود.

,

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: قضاوت ما روی اشخاص بر اساس نظر مقام معظم رهبری است و با کسی عقد اخوت نبسته ایم و کسانی که در فتنه 88 نقش داشتند ما نمی توانیم به آنها اظهار محبت کنیم.

,
 
,
 
,
 
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه