logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

قطع خدمات دولتی عامل توقف تولید و بیکاری ۱۱۰ کارگر در شرکت تکاب اتصال دماوند بود/ شهرک صنعتی ۲ دماوند مشکل سند، تغییر کاربری و شکایت معارض محلی دارد

قطع خدمات دولتی عامل توقف تولید و بیکاری ۱۱۰ کارگر در شرکت تکاب اتصال دماوند بود/ شهرک صنعتی ۲ دماوند مشکل سند، تغییر کاربری و شکایت معارض محلی دارد
معاون اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند با بیان اینکه قطع خدمات دولتی عامل توقف تولید و بیکاری ۱۱۰ کارگر در شرکت تکاب اتصال دماوند بود، گفت: ۲۰۰ نفر پرسنل شرکت آب معدنی دماوند به دلیل مشکلاتی که در سال‌های اخیر برای این واحد تولیدی پیش آمد ۵۰ نفر کاهش یافت و شهرک صنعتی ۲ دماوند مشکل سند، تغییر کاربری و شکایت معارض محلی دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آرش آقاجان احمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود، ضمن اشاره به مسائل مورد بررسی در نشست کارگروه صنعت و معدن که به منظور رفع موانع تولید شهرستان دماوند در محل فرمانداری این شهرستان، اظهار کرد: در طول این نشست، به سه موضوع مهم در سطح شهرستان دماوند پرداخته شد و تصمیم‌گیری‌هایی صورت گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تارود,

وی افزود: یکی مشکلاتی که در این نشست به آن پرداخته شد، موضوع مشکلات واحد صنعتی تکاب آب اتصال دماوند بود که به علت قطع خدمات دولتی، موجب توقف تولید و بیکاری ۱۱۰ نفر کارگر شده بود.

,

معاون اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند تاکید کرد: این شرکت واحدی بود که در دوره تحریم، فعالیتی بسیار موثر داشته است و در چند سال اخیر از واحدهای موفق شهرستان دماوند بوده و به نوعی با بدنه دولت در ارتباط بوده است؛ اما به دلیل وضعیت مالی نامناسب، موفق به پرداخت یکی از قبوض نشده و یکی از خدمات دولتی آن قطع گردیده بود.

,

آقاجان احمدی گفت: از دیگر موارد مطرح در نشست فرمانداری شهرستان دماوند، رسیدگی به موضوع شرکت آب معدنی دماوند بوده است.

,

*۲۰۰ پرسنل شرکت آب معدنی دماوند به ۵۰ نفر کاهش یافت

, *۲۰۰ پرسنل شرکت آب معدنی دماوند به ۵۰ نفر کاهش یافت, *۲۰۰ پرسنل شرکت آب معدنی دماوند به ۵۰ نفر کاهش یافت,

وی خاطر نشان کرد: با توجه به مشکلاتی که در سال‌های اخیر برای واحد تولیدی پیش آمده، بنیه مالی این شرکت به شدت کاهش یافته و پرسنل آن از حدود ۲۰۰ نفر پرسنل مستقیم، به ۵۰ نفر کاهش یافته است.

,

معاون اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند ادامه داد: در واقع شرکت آب معدنی دماوند، قبلا به اشتباه با توافق شهرداری سوله‌ای ساخته بود؛ اما ساخت این سوله، به گرفتن مجوز منتهی نشد؛ به این جهت، برای پایان کار سوله و مباحث تولید و مصوباتی برای درنظر گرفتن سهم بازار برای آب معدنی دماوند و بازگشت به رونق قبلی بررسی‌هایی صورت گرفت.

,

*برای پلمپ واحدهای صنعتی متخلف دماوند باید ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل تصمیم‌گیری شود

, *برای پلمپ واحدهای صنعتی متخلف دماوند باید ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل تصمیم‌گیری شود, *برای پلمپ واحدهای صنعتی متخلف دماوند باید ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل تصمیم‌گیری شود,

آقاجان احمدی افزود: مصوبه دیگری در این نشست مطرح گردید که با توجه به آن، قرار بر این شد که کلیه اداراتی که اختیار مستقیم در پلمپ واحدها دارند، حتما ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل از تصمیم‌گیری برای پلمپ، موضوع را به اداره صنعت، معدن و تجارت منعکس کرده و با برگزاری جلسه‌ای با حضور مسئول واحد مورد نظر، به بررسی مشکل پرداخته تا شاید بتوان از پلمپ آن جلوگیری شده و نیازی به کارهای قضایی نباشد.

,

وی تصریح کرد: حتی در مواردی، اگر مطالبه‌ای از واحد صنعتی وجود داشته باشد، ما سعی در کمک‌رسانی داشته و به نوعی به وصول آن می‌پردازیم تا بدون زیر پا گذاشتن قوانین، واحدهای خدمات‌رسان، ارائه خدمت نموده و مشکل منجر به تعطیلی واحد و بیکاری کارگران نشده و شاهد اثرات منفی اقتصادی نیز نباشیم.

,

*شهرک صنعتی ۲ دماوند مشکل سند، تغییر کاربری و شکایت معارض محلی دارد/ ظرفیت فعالیت بیش از ۴۰۰ شرکت در ناحیه صنعتی ۲ دماوند

, *شهرک صنعتی ۲ دماوند مشکل سند، تغییر کاربری و شکایت معارض محلی دارد/ ظرفیت فعالیت بیش از ۴۰۰ شرکت در ناحیه صنعتی ۲ دماوند, *شهرک صنعتی ۲ دماوند مشکل سند، تغییر کاربری و شکایت معارض محلی دارد/ ظرفیت فعالیت بیش از ۴۰۰ شرکت در ناحیه صنعتی ۲ دماوند,

معاون اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند، اشاره‌ای به موضوع شهرک صنعتی ۲ دماوند داشت و گفت: در نشست مذکور، بررسی مشکلات شهرک صنعتی ۲ دماوند نیز مورد توجه قرار گرفت.

,

آقاجان احمدی افزود: پرونده معارض محلی این شهرک صنعتی همچنان پا برجاست و در مرحله رسیدگی دادگاه تجدید نظر است؛ با وجود این‌ که شهرک صنعتی ۲ دماوند قابلیت فعالیت بیش از ۴۰۰ شرکت را دارد، اما در حال حاضر تنها ۹ واگذاری انجام شده است و به علت مشکل سند و تغییر کاربری، هنوز با مشکل مواجه است.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه