logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پایان 11 روز مقاومت مردان مسلح در ارمنستان

پایان 11 روز مقاومت مردان مسلح در ارمنستان
گروهی از مردان مسلح که یکشنبه هفته گذشته با حمله به مرکز پلیس منطقه اربونی شهر ایروان پایتخت ارمنستان آن را اشغال و چند فرمانده ارشد را گروگان گرفته بودند، دو روز پس از آزادی تمامی آنان، خود را تسلیم کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در جریان حمله مردان مسلح که شمار آنان پیش از این بین 25 تا 30 نفر اعلام شده بود، معاون اداره پلیس شهر ایروان جان باخت، دو مقام انتظامی این شهر مجروح و هفت نفر گروگان گرفته شدند که همگی آزاد شدند، ولی گروگانگیران تا بامداد امروز (چهارشنبه) حاضر به تسلیم خود نشده بودند.
 
مقام های ارمنستانی با وجود مقاومت 11 روزه مردان مسلح، بی نتیجه ماندن مذاکرات و آمادگی ماموران ضد شورش، از صدور دستور حمله خودداری کردند تا این موضوع بدون درگیری فیصله یابد.
شبکه دوم تلویزیون دولتی روسیه به نقل از آشوت آهارانیان سخنگوی پلیس ارمنستان اعلام کرد: پس از تیراندازی مختصر شب گذشته، مذاکرات دوباره برقرار شد که نتیجه آن توافق تسلیم مردان مسلح بود. دو نفر از مجروحان به بیمارستان منتقل شدند، گروگانگیران نیز به نوبت با بر زمین گذاشتن سلاح از ساختمان اشغال شده بیرون آمده و اوضاع تحت کنترل است.
 
مردان مسلح حتی پس از آزادی تمامی گروگان های خود، اعلام کرده بوند تا زمان استعفای سرژ سرکیسیان رییس جمهوری، اعضای دولت ارمنستان و همچنین تشکیل دولت جدید بدون حضور مقام های کنونی به مقاومت ادامه خواهند داد و از مردم نیز خواسته بودند، تظاهرات گسترده اعتراض آمیز برپا کنند.
 
در برخی گزارش ها نیز اعلام شده بود که مردان مسلح در صدد اشغال همزمان چند مرکز دولتی بودند که عملی نشد.

همزمان با ادامه اشغال طولانی ساختمان پلیس، گروه هایی از مردم نیز به نشانه حمایت از خواسته های مردان مسلح چند بار تظاهرات و تجمع در شهر ایروان برگزار کردند که در موارد زیادی بدون دخالت پلیس و بروز درگیری پایان یافت.
 
گروگانگیران از دولت ارمنستان خواسته بودند، ژرایر سفیلیان رهبر جنبش ضد دولتی نووایا آرمنیا را از زندان آزاد کند که گفته می شود در نبردهای منطقه مورد مناقشه قره باغ بین این کشور و جمهوری آذربایجان جنگیده است.

وی براساس رای یک دادگاه به جرم نگهداری غیر قانونی اسلحه و مهمات به تحمل زندان محکوم شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
منبع: ایرنا
, ایرنا,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه