اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

گره خوردن نام اردوغان با سلاح شیمیایی

گره خوردن نام اردوغان با سلاح شیمیایی
افشای خبرهایی در خصوص ارتباط دولت ترکیه با حملات شیمیایی در سوریه، بحران و دردسر تازه ای را برای "رجب طیب اردوغان" نخست وزیر این کشور به وجود آورده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از العالم،  "محمد نورالدین" نویسنده و کارشناس لبنانی در مطلبی نوشت:  پس از افشاگری "سیمور هرش" نویسنده آمریکایی درباره ارتباط دولت ترکیه با حمله شیمیایی به غوطه شرقی استان ریف دمشق، "رجب طیب اردوغان" با اتهامات آشکاری در این زمینه مواجه شده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, العالم,


"نور الدین" در روزنامه لبنانی "السفیر" نوشت: سیاست همیشگی ترکیه در قبال دمشق خصمانه بوده است؛ ترکیه در همین راستا همه امکانات سیاسی و نظامی خود را برای حمایت از مخالفان سوریه به خدمت گرفته، و برای آنان ساختارهایی نظامی وسیاسی تشکیل داده است. این کشور خاک خود را به روی همه عناصر مسلح گشود تا از کشورهای مختلف دنیا به ترکیه بیایند، و از آنجا وارد سوریه شوند.

وی افزود: همه دلایل و نشانه‌ها از حمایت ترکیه از گروه‌های تروریستی وابسته به القاعده مانند گروه‌های موسوم به "جبهه النصره" و "دولت اسلامی در عراق و شام" حکایت دارد. ترکیه از هر گروه مخالفی حمایت می‌کند و تا زمانی که در حال جنگ در سوریه است، از این حمایت دست نمی‌کشد.

نور الدین در ادامه خاطرنشان کرد: نیروهای ترکیه‌ای اعضای گروهکی 11 نفره را دستگیر کردند که رئیس آنها یک سوری تحت تعقیب به نام "هیثم قصاب" بود. این ماجرا در شهر اضنه روی داد، و این افراد مقادیری گاز سارین همراه خود داشتند. پس از مدتی دادستانی اضنه اعلام کرد که این افراد از اعضای گروه تروریستی "جبهه النصره" هستند. اما با آغاز محاکمه در اکتبر 2013 همه این افراد به غیر از هیثم قصاب آزاد شده بودند. در نهایت نیز فشارهای دولت ترکیه با آزادی قصاب خاتمه یافت. دادگاه در پایان نخستین جلسه به بهانه اینکه هیثم قصاب شهروند ترکیه نیست و جرمی در خاک ترکیه مرتکب نشده، حکم آزادی او را صادر کرد.

نور الدین تأکید کرد که با توجه به افشاگری سیمور هرش روزنامه نگار آمریکایی در خصوص دست داشتن دولت ترکیه در حملات شیمیایی در سوریه، اردوغان باید در دادگاه لاهه به اتهام ارتکاب جنایت ضد انسانی محاکمه شود.

نور الدین اظهار داشت: رسانه های ترکیه اکنون تأکید می کنند که از زمان افشای دست داشتن دولت ترکیه در حملات شیمیایی غوطه، دولت آمریکا در حال برنامه ریزی برای سرنگونی اردوغان است. 

وی خاطرنشان کرد: حزب جمهوری خلق ترکیه نیز پس از انتشار اطلاعات سیمور هرش و همچنین با توجه به ماجرای کشف گاز سارین در اضنه، در تلاش است تا دولت اردوغان را در پارلمان به استیضاح بکشد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه