logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

الگو بودن پیش کش، آقای جنتی لااقل اخلاق را رعایت کنید!

الگو بودن پیش کش، آقای جنتی لااقل اخلاق را رعایت کنید!
حالا الگو بودن پیش کش ، جناب آقای جنتی لطفا سعی کنید حداقل های اخلاقی را رعایت کنید و به ملت و یک شهر از شهر های کشورتان توهین نکنید،
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت مردم ک و ب،  چند سالی هست که با روی کار آمدن دولت جدید و بر سرکار قرار گرفتن جناب آقای جنتی به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد کشور نگرانی هایی در حوزه ی فرهنگ احساس میکنیم اما تمام اتفاقاتی را که در طول این مدت رخ داده را تحمل کرده و زبان به شکایت نگشوده بودیم تا این که ایشان در موضع گیری اخیرشان نسبت به یکی از شهر های پرافتخارمان طاقتمان را طاق کردند و ما را مجبور به پاسخ.
وزیر فرهنگ و ارشاد یک کشور به عنوان یکی از بالاترین مقام های اجرایی کشور در حوزه ی فرهنگ باید الگوی مردم و جوانان باشد و مردم سراسر کشور بتوانند به او افتخار کنند.
حالا افتخار کردن و الگو بودن پیش کش ، جناب آقای جنتی لطفا سعی کنید حداقل های اخلاقی را رعایت کنید و به ملت و یک شهر از شهر های کشورتان توهین نکنید، شما به عنوان وزیر فرهنگ جمهوری اسلامی حتما می دانید که ملاک برتری افراد تقواست و منطقه ی جغرافیایی اهمیت چندانی ندارد؛ یک فرد در خلیج فارس یا شمال کشور یا حتی در محروم ترین نقطه ی کشور همان ارزشی را دارد که مسئولان دفتر شما دارند و یا حتی ارزشی بیشتر؛ چرا که سالیان سال است در مناطق محروم از آرمان های جمهوری اسلامی دفاع کرده اما مسئولان  رده  بالا یا توهین میکنند یا حقوق نجومی میگیرند و یا….
مملکت را همین مردمی حفظ کرده اند که شما با ذره بین نگاهشان میکنید اما امام و رهبری همه ی دستاورد های انقلاب و کشور را از جانب مردم می دانند.
ان شالله که در ادامه ی مسیر انجام وظیفه تان مایه ی خوشنودی مردم و رهبری باشید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سایت مردم ک و ب،  ,
,
, الگو بودن,
,
,

 

,

*امیر فرزانه - دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه یاسوج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه