اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

بنیانگذار «ویکی‌لیکس»:

دست داشتن مقامات آمریکا در کودتای ترکیه

دست داشتن مقامات آمریکا در کودتای ترکیه
بنیانگذار سایت «ویکی‌لیکس» در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی روسیه از دست داشتن مقامات آمریکا و عربستان سعودی در کودتای نافرجام ترکیه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، بنیانگذار سایت «ویکی‌لیکس» از دست داشتن آمریکا و عربستان سعودی در کودتای نافرجام ترکیه خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


«جولیان آسانژ» در مصاحبه‌ای که با شبکه خبری «راشا تودی» روسیه داشته، گفت که «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه نسبت به نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نگران است.

وی همچنین در مورد نقش «هیلاری کلینتون» نامزد ریاست جمهوری آمریکا اظهار داشت که اعضای گروه «فتح‌الله گولن» از حامیان مالی اصلی انتخابات هیلاری کلینتون هستند.

آسانژ در این گفت‌وگو همچنین افشا کرده است کودتای نافرجام ترکیه با همکاری هیلاری کلینتون کاندید ریاست جمهوری آمریکا و عربستان سعودی و حمایت رسانه‌های آمریکایی انجام گرفت.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا کلینتون در انتقال مهمات و تروریست‌ها به سوریه نقش داشته یا نه، گفت: هنگامی که کلینتون وزیر خارجه آمریکا بود، دولت آمریکا از طریق کامال لیبی تروریست‌ها و سلاح و مهمات زیادی به سوریه منتقل کرد.

بنیانگذار سایت «ویکی‌لیکس» همچنین گفت که اعلام خبر پناهندگی اردوغان به آلمان از طرف منابع نظامی آمریکایی صورت گرفت تا موضع کودتاچیان تقویت شود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه