logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

واکنش به ابرازعلاقه یک مسئول به خاتمی

واکنش به ابرازعلاقه یک مسئول به خاتمی
علی آل‌بویه در نشست خبری روز گذشته خود گفت که خاتمی را دوست دارم و اگر این را در تمام کتاب‌ها هم بنویسند، باکی ندارم که این سخنان رئیس دانشگاه آزاد یاسوج با واکنش فراوانی مواجه شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسؤول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد یاسوج گفت: اقدام رئیس دانشگاه آزاد یاسوج در زنده کردن نام سران فتنه و مردگان سیاسی ابهام انگیز است.

امین کشاورز ظهر در گفت‌وگو با فارس، در خصوص اقدام سوال‌ برانگیز علی آل‌بویه رئیس دانشگاه یاسوج در زنده کردن نام سران فتنه گفت: رئیس دانشگاه آزاد به جای توجه به مسائل علمی در دانشگاه چنین موضع‌گیری‌های دارد.

وی با اشاره به خیانت‌های سران فتنه به کشور گفت: دلیل زنده کردن نام مردگان سیاسی توسط رئیس دانشگاه با پسوند اسلامی بسیار ابهام‌انگیز است.

مسؤول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد یاسوج با اشاره به تعطیلی برنامه‌های تشکل‌های دانشجویی گفت: در سال 95 هیچ برنامه خاصی در این دانشگاه صورت نگرفته که علت آن هم رویکرد غلط سیاسی در این دانشگاه است.

وی با اشاره به اینکه در دانشگاه آزاد دنبال منافع عده‌ خاصی هستند، افزود: باید مرگ جنبش دانشجویی و اعضای آن را در دانشگاه آزاد یاسوج اعلام کرد.

کشاورز افزود: از تعداد انگشت شماری در دانشگاه یاسوج حمایت می‌شود و به همین دلیل است که آقایان به وظیفه اصلی خود نمی‌پردازند و تشکل‌های دانشجویی به کما رفته است.

وی سران فتنه را برای جمهوری اسلامی موضوعی تمام شده و آنها را مردگان سیاسی خواند و گفت: اینکه چرا رئیس دانشگاه آزاد از مردگان سیاسی حمایت می‌کند موضوعی ابهام‌انگیز است.

مسؤول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد یاسوج به حوادث ترم گذشته در این دانشگاه اشاره و بیان کرد: رئیس دانشگاه آزاد واحد یاسوج باید از اتفاقات و حوادث سال گذشته درس عبرت بگیرد.

علی آل‌بویه در نشست خبری روز گذشته خود گفت که خاتمی را دوست دارم و اگر این را در تمام کتاب‌ها هم بنویسند، باکی ندارم که این سخنان رئیس دانشگاه آزاد یاسوج با واکنش فراوانی مواجه شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه