اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

بازار بزرگی به نام ایران برای خارجی های بی کیفیت؛

کارنامه سفید تراکتور در قیاس با دیگر تیم های لیگ برتری!

کارنامه سفید تراکتور در قیاس با دیگر تیم های لیگ برتری!
از زمان باز شدن پای خارجی ها به ایران، اصفهانی ها تیمهایی بوده اند که معمولا بازیکنان خارجی با کیفیت را به فوتبال کشور معرفی کرده اند، اما از زمان حضور تراکتورسازی در لیگ برتر، سرخپوشان قوی سبقت را از اصفهانی ها ربوده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زیتون، شب گذشته بود که برنامه نود در گزارشی به چگونگی حضور بازیکنان خارجی بی کیفیت در باشگاههای لیگ برتر پرداخت. بازیکنانی که به واسطه دلالها، بدون هیچگونه تستی و آزمونی قراردادهای آنچنانی با باشگاهها منعقد می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زیتون, شب گذشته بود که برنامه نود در گزارشی به چگونگی حضور بازیکنان خارجی بی کیفیت در باشگاههای لیگ برتر پرداخت. بازیکنانی که به واسطه دلالها، بدون هیچگونه تستی و آزمونی قراردادهای آنچنانی با باشگاهها منعقد می کنند.,

این بازیکنان در طول فصل بعضا برای تیم هایشان به میدان هم نمی روند و بدون هیچ نتیجه ای برای تیم ها، در پایان فصل پول خود را گرفته و روانه کشور خود می شوند. معمولا تیم های تازه لیگ برتری شده در هر فصل و البته سرخآبی های پایتخت نشین، بیشترین بازیکنان خارجی بی کیفیت را در ترکیب تیم های خود در این چند سال داشته اند.

,

از زمان باز شدن پای خارجی ها به ایران، اصفهانی ها تیمهایی بوده اند که معمولا بازیکنان خارجی با کیفیت را به فوتبال کشور معرفی کرده اند، اما از زمان حضور تراکتورسازی در لیگ برتر، سرخپوشان قوی سبقت را از اصفهانی ها ربوده اند.

,

تراکتور سازی از اولین فصل حضورش در لیگ برتر، خارجی های باکیفیتی را به تیم خود جذب کرد. هرچند بازیکنانی مثل پیمنتا و ادینیو، قبل از تراکتورسازی در تیم های دیگر ایرانی توپ زده بودند، اما شکوفایی فوتبالیشان در تبریز رقم خورد. اوج کاری سرخها در جذب بازیکنان خارجی، جذب فلاویو لوپز پرتقالی و جاسم کرار عراقی بود. بازیکنان خوش تکنیکی که در تاریخ لیگ برتر جزء بهترین ها بوده اند.

,

تراکتورسازی در این مدت خارجیهای دیگری مثل توزی، حمزه یونس نامدار ، دوس سانتوس، آگوستو سزار و چندین بازیکن خارجی با کیفیت دیگر را جذب و به فوتبال ایران معرفی کرده اند. بازیکنانی که هرکدام در زمانی که پیراهن تراکتورسازی را به تن می کردند، تبدیل به ستون های اصلی تیم شده بودند.

,

هرچند جذب بازیکنان خارجی می تواند با دقتی بیش از این هم برای سرخپوشان تبریزی انجام پذیرد، اما با توجه به عملکرد دیگر تیم های لیگ برتری، مسئولین تراکتورسازی در کل نمره قبولی در خریدهای خارجی داشته اند.

,

آنچه مسلم است حضور خارجی های بی کیفیت علاوه بر زیانهایی که به اقتصاد کشور می زند، می تواند تهدیدی برای آینده فوتبال کشور باشد. جوانهای ایرانی نشان داده اند اگر در هر زمینی فرصت حضور داشته باشند، می توانند پیشرفت کنند و تاثیرگذار باشند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه