logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

گزارشی از نمایشگاه نقاشی سفیر صبا در شهر بهار+ تصاویر

گزارشی از نمایشگاه نقاشی سفیر صبا در شهر بهار+ تصاویر
نمایشگاهی از آثار نقاشی و طراحی بانوی هنرمند، فاطمه وحدتی آراسته در محل اداره ارشاد اسلامی شهر بهار با مضمون حجاب و به مناسبت گرامیداشت دهه کرامت برگزار شده که همه روز پذیرای بازدیدکنندگان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بهارانه، لزوم پرورش و ارتقای سطح دانش بصری افراد جامعه از وظایف رسانه های جمعی و نویسندگان و صاحبان دغدغه های فرهنگی است. هنر ایران یکی از غنی ترین میراث هنری در تاریخ جهان است و دربرگیرنده بسیاری از رشته ها از جمله نقاشی میباشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارانه,

با بیان این مقدمه کوتاه و به این بهانه میرویم به نمایشگاهی از آثار نقاشی و طراحی هنرمند شهرمان سرکار خانم وحدتی آراسته که در محل فرهنگسرای آیت اله بهاری به نمایش گذاشته شده است .

,

هنگام ورود به سالن اصلی تمام ششدانگ حواسمان جلب آثار گذارده و نصب شده می شود . آثاری با طراحی قلم سیاه و رنگ روغن که بیشتر درون مایه ای احساسی و عواطفی دارد ، از دل خالق هنرمندش ترواش نموده است و به قلم کشیده شده است .

,

مظمون بیشتر آثار زن و مادر است با عنوان عفاف و حجاب این موجود بهشتی که به زیبایی نقش بوم شده است و بیننده را مات و مبهوت خود میکند . برخی از آثار چنان مفهومی عمیقی به ببینده القا میکند که تماشگر را در خود غرق کرده و میخکوب مینمایدکه نمیشود گذرا از این آثار رد شد .

,

اما با همه تفاسیر زیبایی این هنر تجمسی عدم وجود نورپردازی و چیدمان مناسب آثار است که مسئولین اداره ارشاد را هدف نوک پیکان ما قرار میدهد که چرا با وجود همیشگی و مستمر بودن نمایشگاه های این چنینی ، از نکات ذکر شده غافل هستن و اندیشه و چاره ای نمی اندیشند جهت رفع این نقایص کوچک ؟ و نکته مهم و دردمندانه همیشگی که اصحاب هنر و فرهیخته این شهر را رنجانده و میرنجاند و آن عدم استقبال و حمایت ما همشهریان است که چرا با وجود این فرصت طلایی از این نمایشگاه ها و آثار و هنرمندان این دیار با بازدید،تحسین و خرید از هنرمند و هنرش حمایت نمیکنیم ؟ به قاطعیت تمام میگویم اگر این آثار در شهری مثل تهران ( خارج از کشور پیشکش) برگزار میشد با استقبال بی نظیر گالری دارهای خصوصی و عموم مردم حمایت معنوی و مادی میشد . به امید شهری پر از هنرمند و هنردوست .

,

تیم خبری بهارانه از زحمات خانم وحدتی آراسته و عوامل اجرایی اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان بهار جهت برپایی این نمایشگاه کمال تشکر را دارد .

,

در آخر به عرض می رسانم تعداد آثار به نمایش گذاشته بیشتر از عکسهای گرفته شده است تا دلیلی باشد جهت حضور شما عزیزان در این نمایشگاه .

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

 

,

نویسنده و عکاس: مرتضی سلیمانی

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه