به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حجه الاسلام و المسلمین مجتبی اشرفیان با بیان اینکه، جبهه النصره با تغییر نام، اعلام جدایی از القاعده کرده است به خبرنگار اوشیدا گفت: تغییر نام گروه های تروریستی، با هدف افزایش کشتار انسان های مظلوم و بیگناه و گسترش تفکرات تکفیری رخ داده است.
اشرفیان ادامه داد: النصره با حیله ی تغییر نام قصد جلوه گری این گروه به شکل میانه رو را داشته تا از حملات روسیه از این طریق جلوگیری کند که نشان از عمق فریبکاری این گروه های تروریستی دارد.
خطیب جمعه ی شهر علی اکبر اضافه کرد: با توجه به جنایات جبهه النصره در سوریه، این تغییر نام از بدنامی و پلیدی این گروه نخواهد کاست چرا که خباثت آنان بر هیچ کس پوشیده نیست.
وی با عنوان اینکه، النصره با هدف تخریب چهره اسلام شکل گرفته است در ادامه گفت: با توجه به شکست های مکرر دشمنان اسلام در سوریه، پس از گذشت ۶ سال از این جنگ با زوال داعش در منطقه، آمریکا با راهبرد جدید تغییر نام النصره، به دنبال جایگزینی آن به جای داعش می باشد.
انتهای پیام/گ
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه