logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  2. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  3. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  4. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  5. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  6. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  7. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  8. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  9. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  10. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  11. گسست میان ادعا و واقعیت
  12. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  13. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  14. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  15. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  16. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  17. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  18. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  19. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  20. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد

معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان خبر داد؛

ابلاغ ۵۴۶ میلیارد تومان تسهیلات به بانک های استان جهت توسعه صنایع کوچک

ابلاغ ۵۴۶ میلیارد تومان تسهیلات به بانک های استان جهت توسعه صنایع کوچک
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت:با بررسی 388 درخواست صنایع کوچک و متوسط رقمی معادل 546 میلیارد تومان به سیستم بانکی استان جهت پرداخت تسهیلات ابلاغ گردیده که تا به امروز حدود 6 میلیارد تومان واگذاری تسهیلات صورت گرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امین غفاری نژاد مسئول معاونت امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان در گفتگو با “ آرمان کرمان “ در خصوص روز حمایت از صنایع کوچک و متوسط اظهار کرد :با توجه به اینکه امسال، سال اقتصاد مقاومتی اقدام وعمل است در راستای حمایت از صنایع کوچک و متوسط با توجه به ابلاغیه های جدید، تسهیلاتی را برای واحد های صنایع دراستان در نظر گرفته ایم که بر اساس این سیاست بتوانیم نقدینگی مورد نیاز واحدهایی که نیاز به سرمایه در گردش ویا سرمایه ثابت دارند را بتوانیم تامین کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “ آرمان کرمان “,

غفاری نژاد ابراز کرد: ازجمله ویژگی های سیاست صنعت معدن و تجارت، اعطای تسهیلات به واحدهایی است که فعال یا نیمه فعال هستند ولی به دلایل چک برگشتی و بدهی های معوق امکان دریافت تشکیلات را ندارند .

,

معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان صنایع در خصوص تامین نقدینگی واحدها گفت:خوشبختانه از ابتدای امسال بالغ بر چند جلسه کاری با بانک های استان داشتیم و توانستیم در این جلسه چیزی حدود بر ۳۸۸ درخواست صنایع کوچک و متوسط را بررسی و کارشناسی کنیم و رقمی معادل ۵۴۶ میلیارد تومان تا کنون به سیستم بانکی استان جهت پرداخت تسهیلات ابلاغ گردیده وتا به امروز حدود ۶ میلیارد تومان واگذاری تسهیلات صورت گرفته است.

,

وی درخصوص تحریم ها ومسائل و مشکلات واحد های تولیدی که مبادرت داخلی و خارجی دارند افزود: به علت بد تلف شدن برخی از مسائل که مهمترین آن تامین مواد اولیه، تامین ماشین آلات خط تولید، صادرات کالاهای صنعتی وهم چنین برداشت پول که بخش عمده ای از مشکلات بوده حل و فصل شده است.

,

غفاری نژاد در راستای حل شدن تحریفات ومشکلات داخلی واحدهای تولیدی خاطر نشان کرد: به واسطه کمیسیون رفع موانع تولیدی که در استان برگزار می شود سال گذشته حدود ۳۵۰ مصوبه رابرای حل مشکلات واحدهای تولیدی داشتیم که بالغ بر ۵۰ % این مصوبات اجرایی شده است.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه