logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بعد از پیروزی انقلاب ،کار شاخصی گردشگری در تفرش انجام نشده

بعد از پیروزی انقلاب ،کار شاخصی گردشگری در تفرش انجام نشده
جلسه هماهنگی رصدخانه تفرش با حضور رییس انجمن آما توری ایران و برخی از مسئولین استانی و شهرستانی در فرمانداری تفرش تشکیل شد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل ازدیارآفتاب  معاون فرماندار تفرش گفت : طرحهای احداث رصد خانه تهیه و مکان آن مشخص شده است و در صورت اخذ اعتبارت کار احداث آن آغاز خواهدشد .

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


" سعید مویدی " افزود: با توجه به گستردگی طرح و کمبود اعتبارات ، این پروژه فاز بندی شده و احداث قسمتهای مهم تر آن آغاز شده و سپس در صورت دریافت اعتبارت ، این پروژه به مرور زمان تکمیل و مورد بهره برداری قرار خواهدگرفت .

,
,


 " دکتر مسعود عتیقی " گفت : در 35 سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بحث گردشگری کار شاخصی در تفرش انجام نشده است و احداث این پروژه اولین کار شاخص گردشگری در تفرش خواهد بود که می تواند گردشگران زیادی را به این شهر دعوت کند .

رییس انجمن آما توری ایران اضافه کرد : با توجه به پتانسیل گردشگری در این شهر و دارا بودن هوای سالم و فاصله اندک آن با پایتخت ایران ،باید پیش از پیش به قابلیتها پرداخته و زمینه شکوفا شدن آنها را فراهم کرد .

وی ادامه داد : احداث این رصد خانه می تواند در جهت توسعه گردشگری استان مرکزی گام برداشته و مکانی برای اجرای کنفرانسهای علمی ، فرهنگی شود .

" عتیقی" احداث جاده مناسب برای این رصد خانه و تاسیسات عمومی برای آن را در درجه اول دانست .

,
,
,
,
,
,
,
,

 

,


رییس انجمن آما توری ایران با اشاره به علت انتخاب شهر تفرش جهت احداث این رصد خانه گفت : با توجه به موقعیت جغرافیایی و کوهستانی بودن تفرش و آب و هوا و آسمان صاف و مناسب برای رصد ستارگان و نزدیکی به مراکز دانشگاهی کشور این منطقه برای این کار انتخاب شده است .

,
,

 

,

 

,


گفتنی است احداث این رصد خانه در تفرش بیش از یک سال است که مطرح شده  است و مساحت آن 800مترمربع بوده که در بالای کوه دمینار( انتهای شهرک معلم ) احداث و شامل مرکز تحقیقات و پژوهش و سایت اداری و سایت رصدخانه ، آسمان نما ، سالن آمفی تاتر و کتابخانه خواهد بود.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه