logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه فاروج:

نشست ضدایرانی در بحرین ، سناریویی برنامه ‏ریزی‏ شده علیه ایران

نشست ضدایرانی در بحرین ، سناریویی برنامه ‏ریزی‏ شده علیه ایران
حجت الاسلام قلی زاده ، امام جمعه فاروج گفت: نشست ضدایرانی در بحرین با فشار عربستان و سناریویی برنامه‏ ریزی‏ شده علیه ایران بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری راه فاروج، حجت الاسلام عباسعلی قلی زاده در خطبه های این هفته نمازجمعه  با اشاره به  نشست ضدایرانی در بحرین اظهارداشت:

این نشست با فشار عربستان و تحمیل کردن موضوع آن به کشورهای عربی صورت گرفت و این اقدام در راستای سناریویی برنامه‏ریزی‏شده علیه ایران بر مبنای نقض حقوق بشر صورت گرفت.

وی با اشاره به اینکه،  که کشورهای غربی از هفته گذشته با اعدام تروریست‏های عضو گروه «توحید و جهاد» استارت این اقدام را زده بودند  بیان داشت: کشورهای عربی با نشست مذکور، این سناریو را تکمیل کردند.

خطیب جمعه فاروج با اشاره به سفر ۲ روزه رئیس‏جمهور به باکو و شرکت در اجلاس سران ایران، روسیه و آذربایجان  گفت: از دستاوردهای این دیدار، شکل‏گیری یک عزم جدی در رهبران دو کشور برای توسعه و گسترش مناسبات دوجانبه است.

وی، همکاری برای مقابله با تروریسم و تهدیدهای ناشی از افراط‏ گرایی در منطقه خاورمیانه و هم‏چنین آسیای میانه  رایکی از مهم‏ترین موضوع‏های مورد علاقه دو کشور  برشمرد  و افزود: از این منظر در کنار پیش‏بینی افزایش همکاری‏های دفاعی، تجربه مقابله با تروریسم در سوریه بدون‏تردید مبنایی برای همکاری‏های آتی نظامی و امنیتی دو کشور خواهد بود.

وی با گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان به کشور گفت: آزادگان  با ایمان راسخ خود در برابر همه فشارهای جسمی و روحی دشمنان ایستادند و روابط اجتماعی جامعه کوچک اردوگاهی خود را بر پایه اخلاق حسنه بنا نهادند و از شکنجه‏های مزدوران بعث هراسی به خود راه ندادند.

وی با تجلیل از روز مقاومت اسلامی وتبریک (سالروز پیروزی قهرمانانه حزب‏الله لبنان بر ارتش سرتاپا مسلح و جنایتکار رژیم جعلی اسرائیل در جنگ ۳۳ روزه گفت: ایستادگی در جنگ ۳۳ روزه الگوی مقاومت اسلامی که پایان جنگ ۳۳ روز،  آغازی بر پیروزی‏های پی‏درپی جبهه مقاومت اسلامی در منطقه بود.

وی بیان داشت:  شکست‏ناپذیر بودن ارتش صهیونیستی، اقتدار هول‏انگیز نیروی هوایی آن، قدرت اطلاعاتی موساد، نقش مؤثر حمایت‏های سیاسی غرب و اعراب از تل‏آویو در مقابل حزب‏الله در این جنگ نابرابر فروریخت و موجی از بی‏اعتمادی، تار و پود دولت جعلی، ملت پوشالی و ارتش این رژیم را به لرزه درآورد.

وی با تحلیل کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ بیان داشت:با  کودتا، (طرح مشترک آمریکائی –انگلیسی) یکی از ننگین‏ترین دوره‏های استبداد در تاریخ معاصر ایران رقم خود و باعث حاکمیت ۲۵ سال دیکتاتوری محمدرضا شاه با حمایت مستکبران و خصوصا آمریکاشد.

خطیب جمعه فاروج، با اشاره به شدت یافتن جنایات وحشیانه آل سعود گفت: یمن سند ددمنشی رژیم آل سعود است و جنایات وحشیانه آل سعود در یمن پس از بلاتکلیفی و شکست مذاکرات شدت یافت.

انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری راه فاروج,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه