logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

برگزاری نشست وهم اندیشی کنگره تاریخ معماری وشهرسازی ایران

برگزاری نشست وهم اندیشی کنگره تاریخ معماری وشهرسازی ایران
نشست وهم اندیشی اعضای کنگره تاریخ معماری وشهر سازی ایران در استان چهارمحال وبختیاری برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  بام ایران خبر، بهمن عسگری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری  چهار محال و بختیاری ازبرگزاری نشست وهم اندیشی اعضاء وکارشناسان کنگره تاریخ معماری وشهرسازی ایران در سالن جلسات شهید رفیعی این اداره کل خبرداد واظهار داشت:این کنگره برای اولین بار در استان چهارمحال وبختیاری برگزار می گردد.

بهمن عسگری سوادجانی با بیان اینکه برگزاری همایش ها ،کنگره ها، جشنوارها نقش مهمی در معرفی جاذبه های طبیعی وگردشگری ،آثار میراث تاریخی وفرهنگی، سوغات وصنایع دستی ومعرفی اداب ورسوم مردم این استان را در بر  دارد.

در ادامه معاون میراث فرهنگی این اداره کل با توجه با اشاره به اینکه حدود چهار ماه دیگر به برگزاری این کنگره باقی نمانده است گفت: جلسات هرهفته روزه های پنج شنبه با حضور اعضاء در سالن جلسات این اداره کل برگزار می گردد.

مصطفی هادیپور به انتخاب اعضای 11نفره کنگره تاریخ معماری وشهرسازی ایران اشاره کرد وافزود:ابلاغ آنها اعضا با امضاء مدیرکل این اداره تحویل گردید.

هادیپور مصوبات این جلسه را شامل ارسال مقالات آماده سازی فرمت مناسب برای دریافت مقالات و چاپ در مجله اثر،دعوت از اساتید مجرب کشوری برای حضور در کارگاه آموزشی ،برگزاری برنامه های جانبی از قبیل نمایشگاه،پخش فیلم وبازدید از یک بافت تاریخی استان دانست وگفت: راه اندازی سایت وبارگذاری اطلاعات مربوط به کنگره وبرگزاری کنگره یک روزه تاریخ معماری وشهرسازی ایران در مورخ 18آذر ماه سال جاری در محل سالن فرهنگ وارشاد اسلامی استان نیز از دیگر مصوبات این جلسه بشمار می روند.

این کنگره با همکاری ومشارکت دستگاه های همچون دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد،دانشگاه هنر اصفهان،اداره کل راه وشهرسازی استان،استانداری چهارمحال وبختیاری وبنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان برگزار می گردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه