اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

سرنوشت بنزین سهمیه ای 400 تومانی

سرنوشت بنزین سهمیه ای 400 تومانی
هاشمی گفت: مردم نباید نگران سهمیه بنزین 400 تومان خود باشند چرا که این سهمیه در کارت سوخت آنها ابطال نمی شود لذا دلیل برای مراجعه بیش از حد به جایگاه ها نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از باشگاه خبرنگاران، حسین هاشمی  در خصوص شلوغی برخی از جایگاههای سوخت اظهار داشت: متاسفانه برخی افراد به دلیل نبود آگاهی از سهیمه بنزین 400 تومانی به جایگاهها  بیش از حد مراجعه  کرده اند. 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی تصریح کرد: مردم نباید نگران سهمیه 400 تومان خود باشند چرا که این سهمیه در کارت سوخت آنها ابطال نمی شود. 

هاشمی خاطرنشان کرد: در صورت اعلام نشدن سهیه بنزین خودروهای شخصی افراد می تواند از بنزین 400 تومان و  700 تومانی استفاده کنند و این سهمیه بدون محدودیت در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد.  

وی گفت: برای حمایت از خدمات حمل و نقل عمومی و جلوگیری از افزایش کرایه‌ها سهمیه اردیبهشت ماه خودروهای عمومی تاکسی، وانت‌بار، آژانس و سایر خودروهای عمومی همانند ماه‌های قبل بدون تغییر سهمیه و قیمت از اول اردیبهشت اعمال می‌شود و این سهمیه‌ها تا زمان اجرای فاز دوم اعتبار دارد که با آغاز فاز دوم سهمیه‌های جدید اعمال می‌شود. 

معاون ستاد حمل و نقل سوخت کشور اظهار داشت: طبق جلساتی که با ستاد هدفمندسازی یارانه و مسولان وزارتخانه داشتیم به نکته نظرات خوبی دست پیدا کردیم . با توجه به اجرای فاز نخست هدفمندسازی یارانه ما تجربیات خوبی در اجرای این موضوع داشتیم و به نظر بنده پتانسیل خوبی برای اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه فراهم است و افزایش قیمت به صورت شیب ملایم خواهد بود. 

هاشمی در خصوص سهمیه اردیبهشت خودروهای شخصی تاکید کرد:  فعلاً این خودروها تا آغاز فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها می‌توانند از ذخیره بنزین 400 تومانی ماه‌های قبل و بنزین‌ نیمه یارانه‌ای 700 تومانی استفاده نمایند و طی روزهای آینده قیمت و سهمیه خودروهای شخصی طبق مصوبات ستاد هدفمندی یارانه‌ها اعلام  می شود.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه