logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

هشدار یکی از مسئولان انار به رئیس علوم پزشکی رفسنجان:

آمار ابتلای به سرطان در انار بالاست

آمار ابتلای به سرطان در انار بالاست
یکی از مسئولان انار در هشداری به رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت:آمار ابتلای به سرطان در انار نگران کننده است و نیاز است که در زمینه رفع این خطر بزرگ چاره ای اساسی اندیشیده شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "انارما" اسماعیلی ندیمی شهردار انار خطاب به رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در جلسه شورای بهداشت شهرستان انار گفت: با توجه به اینکه نامه ی ابطال شناسنامه های افراد فوتی ، از طرف شهرداری به ثبت احوال ارسال میشود ، لذا بعد از مشاهده نامه های ارسالی شهرداری انار به ثبت احوال متوجه شدیم که درصد بالایی از مرگ و میر های در سطح شهر انار ناشی از  سرطان بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, انارما,

وی افزود:آمار ابتلای به سرطان در انار نگران کننده است و نیاز است که در زمینه رفع این خطر بزرگ چاره ای اساسی اندیشیده شود.

,

اسماعیلی ندیمی در پاسخ به صحبت های علی رحیمی گفت:سرطان یکی از عوامل اصلی سرطان نه تنها در شهرستان انار بلکه در سطح کشور است که البته بالا بودن آمار ابتلا به این بیماری دلایل متفاوتی اعم از تغذیه ناسالم، آلودگی های زیست محیطی و عدم رعایت نکات بهداشتی میتواند داشته باشد.

,

وی افزود: مصرف سموم کشاورزی در سطح شهرستان های انار و رفسنجان بسیار بالاست و چه بسا یکی از دلایل اصلی بالا بودن آمار ابتلا به سرطان نیز همین مورد باشد که میتواند تاثیر مستقیم و غیرمستقیم بر هوا ، آب و موادغذایی که استفاده می کنیم داشته باشد.

,

اسماعیلی ندیمی همچنین از پیگیری این موضوع بصورت تخصصی از سوی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در آینده خبر داد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه