logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مازندران در راه المپیک - 23

زور بهداد به داور نرسید!/ تصاویری از منزل بهداد سلیمی در زمان مسابقه

زور بهداد به داور نرسید!/ تصاویری از منزل بهداد سلیمی در زمان مسابقه
بهداد سلیمی قهرمان وزنه‌برداری جهان بامداد چهارشنبه در المپیک 2016 ریو بر روی تخته رفت و با مصدومیتی که داشت توانست وزنه‌ی 216 کیلوگرم در یک ضرب و 245 کیلوگرم در دوضرب را مهار کند اما با ناداوری در حرکت دوضرب او را حذف کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، بهداد سلیمی قهرمان وزنه‌برداری جهان بامداد چهارشنبه در المپیک 2016 ریو، بر روی تخته رفت و با مصدومیتی که داشت توانست وزنه‌ی 216 کیلوگرم در یک ضرب و 245 کیلوگرم در دوضرب را مهار کند اما با ناداوری در حرکت دوضرب او را حذف کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

سلیمی در حرکت یک ضرب توانست در بین 11 شرکت‌کننده در وزن 105+ کیلوگرم، مقام اول را کسب کند و رکورد المپیک و جهان را با بالا بردن وزنه 216 کیلوگرمی به نام خود و ایران ثبت کند.

پس از کسب مقام نخست در حرکت یک ضرب، مردم قائم‌شهر و خانواده این پهلوان که در منزل پدری بهداد سلیمی تجمع کرده بودند، با شعار «بهداد با غیرت، بهداد دوست داریم و . . .» به شادی پرداختند.

بهداد سلیمی در این رقابت سنگین که برای کسب عنوان قوی‎ترین فرد المپیک تلاش می‌کرد توانست علی‎رغم مصدومیتی که داشت در حرکات یک ضرب و دو ضرب وزنه‌های انتخابی خود را بالای سر ببرد اما نتوانست جلوی ناداوری در المپیک را بگیرد.

بهداد در حرکت دوضرب وزنه 245 کیلوگرم را برای خود انتخاب کرد و در دو مرحله این وزنه را بالای سر برد که متاسفانه داوران حق او را خوردند و تلاش این پهلوان را نادیده گرفتند و او را از دور مسابقات اوت کردند.

پس از پایان این رقابت و حذف بهداد سلیمی، لاشا تالاخادزه وزنه‌بردار گرجستانی توانست به‌عنوان قهرمانی این مسابقه دست پیدا کند و عنوان قوی‌ترین فرد المپیک را نیز به نام خود ثبت کند.

بعد از حذف بهداد سلیمی حال و هوای قائم‎شهر دگرگون شد، درحالی‌که مردم این شهر و حتی استان مازندران منتظر مدال طلای بهداد بودند، داوران با ناداوری واضح خود آب سردی را به پیکر داغ مردم قائم‌شهر و ملت ایران ریختند.

اما مردم قائم‌شهر که این مسابقه را در مقابل منزل پدری بهداد سلیمی تماشا می‌کردند با شعارهای مختلف بهداد سلیمی را فردی با غیرت و پهلوان فریاد می‌زدند و او را از دید خود قهرمان می‌دانستند.

در زیر تصاویر مختلفی از این شب پرهیجان در منزل بهداد سلیمی می‌بینید:
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه