logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

فرماندار ویژه شهرستان زابل؛

فرهنگ سازی جهت کاهش آسیب های اجتماعی در مساجد در دستور کار قرار گیرد

فرهنگ سازی جهت کاهش آسیب های اجتماعی در مساجد در دستور کار قرار گیرد
فرماندار ویژه شهرستان زابل عنوان کرد: با هدف کاهش معضلات جامعه، فرهنگ سازی جهت کاهش آسیب های اجتماعی در مساجد در دستور کار قرار گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  پایگاه خبری اوشیدا؛ هوشنگ ناظری در جلسه ای که با حضور مسولان خیریه مسجد سازان برگزار شد اظهار داشت: علاوه بر انجام فرایض دینی در مساجد باید مسائلی از قبیل فرهنگ سازی جهت کاهش آسیب ها و معضلات اجتماعی در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: مردم سیستان، مردمی ولایتمدار و دیندار هستند بنابراین با استفاده از ظرفیت مساجد می توان در رفع بسیاری از مسائل اجتماعی و فرهنگی گام های ارزنده ای برداشت بنابراین مسولان و متولیان امر باید در این زمینه برنامه های ارزنده ای در پیش گیرند.

ناظری ادامه داد: با توجه به وجود انواع مشکلات و محرومیت ها در منطقه، تمامی دستگاه های اجرایی و دولتی شهرستان زابل در کنار خیران جهت رفع مشکلات منطقه و ایجاد اشتغال، خدمت رسانی و توسعه پایدار قرار دارند بنابراین این ظرفیت ها باید مدنظر قرار گرفته شود.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان با عنوان اینکه، منطقه سیستان دارای محرومیت های ویژه ای است که در این راستا نیازمند توجه بیشتر از سوی خیران می باشد ادامه داد: طرح ساخت خانه عالم و مسجد در روستاهای فاقد مسجد در دستور کار قرار گیرد تا شاهد ارتقا و رشد گسترده در زمینه های مختلف در منطقه باشیم.

ناظری افزود: خیران با توجه ویژه و خاص به مشکلات مردم و رفع آن ها گام های ارزنده ای در جهت کسب رضایت پروردگار برداشته و علاوه بر ذخایر اخروی، در دنیا نیز با بزرگ منشی و نام نیک زندگی خواهند کرد.

انتهای پیام/رض

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه