logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

استاندار چهارمحال و بختیاری:

رسومات غلط غالب بر ازدواج نیازمند کار فرهنگی است

رسومات غلط غالب بر ازدواج نیازمند کار فرهنگی است
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: متاسفانه آداب و رسوم غلط و نابجا روز به روز ازدواج را بر جوانان سخت‌تر می‌کند و این امر نیازمند کار بزرگ فرهنگی در این زمینه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  بام ایران خبر، قاسم سلیمانی دشتکی استاندار چهار محال و بختیاری در ستاد ساماندهی امور جوانان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: ازدواج مطلوب، ازدواجی است آسان، آگاهانه و پایدار که در نقطه قابل این مطلوب، آداب و رسومات غلط قرار گرفته است که در جهت برطرف کردن این موارد و نیز آسان‌سازی ازدواج نیاز به کار فرهنگی در این حوزه هستیم.

استاندار با اشاره مجدد به امر غلط و بی‌مورد ادغام سازمان ملی جوانان و تربیت بدنی سابق و تاسیس ورزش و جوانان گفت: بنده به شدت مخالف این ادغام هستم چرا همه امور جوانان ورزش نیست و نیز ورزش مخصوص جوانان تنها نیست.

قاسمی سلیمانی ادامه داد: مشکلات و امور مربوط به جوانان به حدی وسیع و بزرگ هستند که نه تنها در این سازمان مغفول مانده اند بلکه باعث کاهش بازدهی اداره ورزش و جوانان و تمرکز زدایی از بحث ورزش شده است و در حال حاضر روند پیشرفت مصوبات و عملکرد ستاد ساماندهی امور جوانان به شکلی که مطلوب و گره گشای جوانان باشد راضی کننده نیست و از ادارات، سازمان ها و نهادها خواست فعالیت بیشتر و جدی در این حوزه را از خود نشان دهند.

سلیمانی دشتکی در ادامه بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی استان باتوجه به درپیش بودن هفته ازدواج برنامه‌های عملیاتی خود را برای ترویج ازدواج آسان با هماهنگی اداره کل ورزش و جوانان تدوین و اقدام عملی را در این موضوع داشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,

 

,
انتهای پیام/رض
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه