logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرمانده انتظامی بخش جواد آباد:

شورای معتمد پلیس ظرفیت بالایی در پیشگیری از جرایم و آسیب های اجتماعی دارد

شورای معتمد پلیس ظرفیت بالایی در پیشگیری از جرایم و آسیب های اجتماعی دارد
فرمانده انتظامی بخش جواد آباد گفت: شورای معتمد پلیس ظرفیت بالایی در پیشگیری از جرایم و آسیب های اجتماعی دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قرچک آنلاین; سروان محمد جزایری فرمانده انتظامی بخش جواد آباد در نشست با مسئولان محلی و اعضای شورای معتمد پلیس روستای محمد آباد عربها  که به منظور بررسی و رسیدگی به مشکلات اهالی روستا و پیشگیری و آگاه سازی در خصوص سرقت برگزار شد، گفت: پیشگیری از سرقت و کاهش جرایم از مهمترین وظایف پلیس است و بسیاری از جرایم و سرقت ها ناشی از عدم آگاهی شهروندان می باشد که توجه جدی به امر آموزش همگانی مهمترین راه پیشگیری از سرقت است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین,

 وی تاکید کرد: اعضای شورای معتمد پلیس و ریش‌سفیدان همواره یار و یاور ناجا در پیشگیری از وقوع جرایم و آسیب های اجتماعی هستند.

,

سروان جزایری  تعامل پلیس با بسیج و شورای معتمد محله و راه اندازی پلیس محله، در مکان های جرم خیز را ضروری دانست و بیان کرد: با ایجاد همدلی و تعامل با نیروهای بسیجی و مردمی و اجرای طرح های پاکسازی مناطق جرم خیز احساس امنیت شهروندان را ارتقاء می دهد.

,

این مقام انتظامی در ادامه بر ضرورت همکاری موثر و همه جانبه معتمدین و بزرگان محلات در شناسایی و رفع آسیب های مختلف اجتماعی تاکید و بیان داشت: شورای معتمد ظرفیت  فوق العاده ای دارد که باید با ایجاد همدلی و تعامل برای بهره برداری از آن تلاش بیشتری صورت گیرد.

,

فرمانده انتظامی بخش جواد آباد در پایان ضمن بیان توصیه هایی در راستای پیشگیری از انواع جرایم و آسیب ها با اشاره به وقوع برخی سرقت های موتورسیکلت دامداران و کشاورزان از آنان خواست تا ضمن رعایت نکات ایمنی و حفاظتی گزارشات و موارد مشکوک خودرا در اسرع وقت ازطریق فوریت های پلیسی110اطلاع دهند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه