logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

به مناسبت ولادت حضرت فاطمه (س)

همایش پیاده روی بانوان در زاهدان برگزار شد

همایش پیاده روی بانوان در زاهدان برگزار شد
رئیس هیئت ورزش‌های همگانی سیستان و بلوچستان گفت:به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن همایش پیاده روی ویژه بانوان در شهرستان زاهدان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از زاهدانه، عباس سلامتی  گفت :عصر امروز یکشنبه (31 فروردین ) بیش از دو هزار از بانوان زاهدانی با حضور در دهکده المپیک در همایش پیاده روی برگزار شده به مناسبت روز زن شرکت کردند.
وی گفت : این همایش با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه سیستان وبلوچستان با هیات ورزش های همگانی استان برگزار شد که در آن اقشار مختلف بانوان از جمله کارمندان دولت، دانش آموزان، دانشجویان و بسیاری از خانواده ها مسافت 2 کیلومتری تعیین شده را طی کردند.
رییس هیئت ورزش های همگانی سیستان و بلوچستان گفت : هدف از برگزاری این رقابت را ارتقای نشاط عمومی در بین خانواده ها به ویژه بانوان و همچنین توسعه و گسترش ورزش های همگانی در بین اقشار مختلف مردم عنوان کرد.
سلامتی گفت: امروزه ورزش به عنوان یک ابزار چند بعدی با تاثیرات گسترده جایگاه و نقش خود را در اقتصاد، سلامتی افراد، گذراندن اوقات فراغت و روابط اجتماعی متجلی ساخته است و این نقش در روحیه بانوان به عنوان ستون آرامش در خانواده بسیار قابل توجه و دارای اهمیت است.
وی بیان داشت: هیئت ورزش‌های همگانی استان برای تمامی شهروندان و اقشار مختلف برنامه‌ریزی کرده است و اصلی‌ترین راهبرد این هیئت ارتقای سلامت جسمی و روانی جامعه به شمار می‌رود.
وی افزود : در پایان این همایش به منظور تقدیر از بانوان شرکت کننده به تعداد 50 نفر از شرکت کنندگان و همچنین 20 نفر از بانوانی که دارای القاب حضرت زهرا (س) بودند کارت هدیه و به سایر شرکت کنندگان کتاب سیره و روش زندگی آن بانوی بزرگوار به رسم یادبود اعطا شد.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا, زاهدانه,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه