logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

شتر های جاسک عامل کشتارند نه اشتغال

شتر های جاسک عامل کشتارند نه اشتغال
شتر های سرگردان در شب ها موجب بروز حوادث تلخ برای ساحل نشینان مکران شده است که با اجرای طرح های متفاوت هنوز این قاتلان شب هنگام در جاده ها شرقی هرمزگان جولان می دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل مکران نیوز دقیقاً هفت هزار سال پیش که بشر توانست شتر بیابانی را اهلی کند و توانست آن را به خدمت بگیرد هیچ گاه فکر نمی کرد این حیوان پرسود روزی به قاتل انسان ها و کابوسی برای عبور و مرور در شب بشود. و این حیوان پرفایده بشر چه تعداد کودک را یتیم و  چه مادرهایی را داغدار و چه نوعروسانی را خانه خراب کرده است که این شتر در شب نقش موشک کروز را بر عابرین دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مکران نیوز,

البته شرایط اقلیمی شرق استان هرمزگان زیستگاه مناسب برای شترها بوجود آورده است که از زمان های قدیم این اقلیم میزبان یکی از گونه های شتر بود که صاحبان شترها با رها کردن در طبیعت بدون هیچ زحمت نگهداری قادر بود این حیوان گلیم خود را از بیابان بیرون بکشد و صاحب شتر در صورت نیاز به سمت شتر می رفت و دوباره شتر را راهی بیابان می کرد و امروز برخی از روستانشینان جاسکی و سیریکی هنوز به همان شکل سنتی چند ساله به بدون زحمت به پرورش شتر مشغول هستند که شتر های سرگردان شب هنگام در جاده مواصلاتی جاسک میناب تا کنارک میهمانان ناخواده ای از جنس قاتلان عابرین دارد.

,

, ,

تصادف هایی که در شب هنگام با شتر رخ می دهد اغلب اینگونه اند که شتر ها در کنار جاده به یکباره به داخل جاده می آیند یا گاهاً حتی در وسط جاده می خوابند و شکل و رنگ شتر به گونه ای است که برخی اوقات در شب دیده نمی شود  و منجر به برخورد و افتادن شتر بر روی خودرو همانا و سرنوشت غمبار سرنشینان خودرو را در پی دارد.

,

در جاسک و سیریک خانواده ای نیست که تصادف با شتر ها را در جاده به صورت غیر مستقیم و مستقیم تجربه نکرده باشد و هفته ای نیست که خبر تصادف با شتر در شبکه های مجازی نباشد. بارها مردم برای ساماندهی شترهای سرگردان مکاتبه، پیگیری و حتی تجمع کرده اند که تا حال نتیجه ای در پی نداشته و شتر ها همچنان در جاده‌های جاسک جولان می دهند و حادثه می آفرینند.

,

انتهای پیام/ز

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه