logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

مشاور خوزستانی هاشمی این بار در یزد جنجال به پا کرد/آقای رجایی از کدام امام سخن می گویید؟

مشاور خوزستانی هاشمی این بار در یزد جنجال به پا کرد/آقای رجایی از کدام امام سخن می گویید؟
سخنان توهین آمیز و بی ادبانه مشاور فرهنگی آقای هاشمی رفسنجانی در دانشگاه آزاد اسلامی یزد موج عظیم و خود جوش اعتراضات مردم یزد را به همراه داشت و این امر پروژه سفر آقای هاشمی رفسنجانی به یزد را نا تمام گذاشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از رهیاب نیوز،روزگذشته دارالعباده میزبان فردی بود که با سخنان خود دل مردم  یزد را به درد آورد و طی ایراد سخنرانی خود در جهت توهین به حضرت امام خمینی(ره)، امام خامنه ای (مدظله العالی) ، علماء و چهره های خوش نام مذهبی و انقلابی چیزی کم نگذاشته ومتاسفانه این امر ناپسند با سکوت مسئولان به ویژه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد که در مراسم حضور داشته، همراه بوده است. لازم به ذکر است پس از انتشار سخنان مشاور فرهنگی آقای هاشمی رفسنجانی موج عظیم و خود جوش اعتراضات مردم ولایتمدار یزد موجب عدم برگزاری مراسم سخنرانی وی در باغ دولت آباد یزد شد که این امر پروژه سفر آقای هاشمی رفسنجانی به یزد را ناتمام گذاشت و یک بار دیگر اثبات گردید که طرفداران فتنه و فتنه گران هیچ جایی در دارالعباده یزد ندارند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

در ادامه گزارشی از جلسه روز گذشته نامبرده در دانشگاه آزاد که توسط یکی از مخاطبان سایت خبری تحلیلی طلوع یزد تهیه و ارسال شده است درج گردیده است.

,

 روز گذشته جناب رجایی، مشاور آقای هاشمی رفسنجانی در دانشگاه آزاد یزد با عنوان بررسی سیره عملی حضرت امام خمینی سخنرانی کرد. وی در ابتدا به بیان خاطراتی از حضرت امام و سپس به هجو دولت قبلی و مدح دولت فعلی پرداخت. پس از اینکه گوشه هایی از سخنان وی مورد تشویق جمعی از حضار قرار گرفت وی که علی الظاهر جمع را موافق و همراه خود می دید پا را فراتر نهاد و به انتقاد از برخورد نظام اسلامی با سران فتنه و حصر خانگی سران فتنه پرداخت .

,

اما در همین هنگام با پرسش یکی از دانشجویان- از قضا کسی بود که دو بار با کف زدن سخنان قبلی سخنران را تایید کرده بود- مواجه شد. جوان دانشجو سؤال کرد: پس فتنه ۸۸ و جرم این آقایان چه می شود؟ وی شروع به توجیه کرد و اینکه پاره کردن عکس امام خمینی کار صداوسیما بوده است و … در واکنش به این سخنان سخیف از گوشه و کنار مجلس سؤالات و انتقادها شروع شد. اعتراضاتی که هر بار با تشویق ممتد و طولانی حضار مواجه شد.

,

رجایی که توقع نداشت حضار اینگونه به تطهیر وی از سران فتنه واکنش نشان دهند، نتوانست جمع را قانع کند و با پراکنده گویی سخنرانی اش را به اتمام رساند.

,

مشاور آیت الله که  هنوز حضور وی در دانشگاه آزاد اسلامی یزد در جمع کارمندان و برخی دانشجویان این دانشگاه و ایراد سخنان هتاکانه و سراسر توهین به مقدسات وی و سکوت برگزار کنندگان مراسم و مسئولان سسیاسی استان در هاله ای از ابهام است ، قرار بود در جمع اصلاح طلبان استان در باغ دولت آباد به ایراد سخن بپردازد که غیرت جوانان و مردم فهیم استان وی را فراری داد .

,

 

,

در بین برگزار کنندگان مراسم باغ دولت آباد محکومان فتنه که برخی از آنها سابقه زندان نیز در پرونده سیاه خود دارند مشاهده شدند که با دقت و وسواس به هدایت و سازماندهی دعوت شدگان می پرداختند .

,

 

,

, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه