logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان مازندران:

دانشجویان در مقابل هر توافق ساده لوحانه یا خائنانه‌ایی که استقلال کشور را تضعیف کند، خواهند ایستاد

دانشجویان در مقابل هر توافق ساده لوحانه یا خائنانه‌ایی که استقلال کشور را تضعیف کند، خواهند ایستاد
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان مازندران با صدور بیانیه ایی تاکید کرد: دانشجویان در مقابل هر سیاست و توافق ساده لوحانه یا خائنانه‌ایی که کشور را متضرر کند و استقلال جمهوری اسلامی را تضعیف نماید سکوت نخواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نگاه آزاد، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان مازندران در خصوص تحریم‌های جدید بانک ملت و سپه علیه نهادهای انقلابی و FATF بیانیه‌ایی صادر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نگاه آزاد,

متن کامل بیانیه به شرح زیر است:

«آمریکایی‌ها بعد از انقلاب امیدوار بودند که شاید بتوانند به یک کیفیتی، دست کم بخشی از منافع از دست رفته قبلی خودشان را در ایران تجدید کنند و این امید برای آن‌ها بی‌جا هم نبود، چون در دولت موقت آن روز، عناصری بودند که آشکارا از منافع آمریکا در ایران دفاع می‌کردند و بعضی هم بودند که شاید خیلی آشکارا دفاع نمی‌کردند.» مقام معظم رهبری

در روزهایی که مردم همچنان منتظر فواید توافق بین‌المللی برجام در زندگیشان و بر اقتصاد کشور هستند، اجرای تعهدات و شروع تبعات توافق بانکی با کارگروه اقدام مالی (FATF) و همچنین ارائه لایحه پیوستن ایران به کنوانسیون حقوق کودک در مورد به کارگیری کودکان در منازعه نظامی، محافل خبری و مردم را در شوک فرو برد.

با انتشار خبر تحریم قرارگاه خاتم‌الانبیا توسط دو بانک سپه و ملت تنها چیزی که به ذهن می‌رسد سیاست خودتحریمی و تبعیت از سیاست‌های آمریکا در داخل است. این اقدام که می‌تواند شامل اشخاص و نهادهای دیگری نیز شود و بانک‌های دیگری را نیز شامل گردد در واقع تاییدی بر محق بودن آمریکا و سازمان ملل در تحریم ایران بوده است. توافق FATF علاوه بر جنبه خودتحریمی، زیر سوال رفتن استقلال مالی و اقتصادی کشور و صحه گذاشتن بر حق غرب در تحریم ایران، با به اشتراک گذاری تمام اطلاعات بانکی ایران، یک نظارت دائم و کامل را بر اقتصاد و نظام بانکی کشور اعمال می‌کند که موجب می‌شود ایران در تامین مالی نهادهای نظامی و امنیتی خود و جبهه مقاومت در منطقه که لازمه امنیت کشور است، دچار مشکل شود. حال سوال اینجاست که آیا دولت با در نظر گرفتن تمام این موارد تن به این توافق ذلت بار که زمینه نفوذ اقتصادی در کشور را فراهم می‌کند، داده است؟

در این میان با ارائه لایحه پیوستن اختیاری ایران به کنوانسیون بین المللی حقوق کودک سوالات دیگری مطرح می‌شود. چرا دولت تمام معاهده های بین المللی را برای کشور مفید می‌داند؟ چرا دولت خود را مکلف به پیوستن به کنوانسیونی می‌داند که با اصول آموزشی و فرهنگی کشور همخوانی ندارد؟ مسئله مهم آن است که اگر دولت به مفاد این کنوانسیون عمل نکند ایران دچار رژیم جدید تحریم ها می‌شود و در واقع دولت با پیوستن اختیاری به این کنوانسیون کشور را در دو راهی تغییر در برخی مبانی آموزشی و دفاعی و نیز رسوم مذهبی خود و یا پذیرفتن تحریم های جدید قرار می‌دهد.

با در نظر گرفتن مسیر محرمانه‌ای که در توافقات دولتی اعم از برجام و قراردادهای نفتی و به خصوص این دو توافق اخیر طی شده است دولت باید پاسخگو باشد که دلیل اصلی پنهانکاری در توافقات چیست؟ چرا دولت با وجود تجربه تلخ برجام که رهبری نیز بر آن تاکید داشتند، اصرار دارد به جای تکیه بر توان داخلی با اجرای تمام خواسته های آمریکا وضع اقتصادی کشور را بهبود بخشد؟ آیا این توافقات پنهانی، تن دادن تدریجی به خواسته‌های آمریکایی و تغییر ماهیت انقلاب اسلامی را با هدف متوهمانه گشایش‌های اقتصادی برای ایران از طرف غرب، معنا نمی‌دهد؟ آیا دولت معبر نفوذ آمریکا و غرب به کشور، کارپرداز تحریم‌های جدید داخلی و خارجی، و نقطه امید مستکبران جهانی برای تغییر ماهیت جمهوری اسلامی شده است؟ آیا شباهت رویه دولت فعلی و دولت موقت پس از انقلاب که پیام‌های دوستی برای آمریکا می‌فرستاد و شروط او را در کشور پیگیری می‌کرد تامل برانگیز نیست؟

شورای تبیین مواضع و استان مازندران این اقدامات و توافقات را مشکوک می‌داند و اعلام می‌دارد در مقابل هر سیاست و توافق ساده لوحانه یا خائنانه‌ای که کشور را متضرر کند و استقلال جمهوری اسلامی را تضعیف نماید سکوت نخواهد کرد و در مقابل وقوع برجام‌های دیگر که کشور را بیش از پیش متضرر می‌کند خواهد ایستاد. همچنین این شورا در مورد عواقب این توافقات و وادادگی‌ها به دولت تدبیر و امید هشدار می‌دهد که با رویای هضم شدن در جامعه بین‌الملل و تن دادن به خواسته‌های غرب نه تنها مشکلات اقتصادی و تحریمی بهبود پیدا نمی‌کند و خواسته‌های مد نظر دولت تامین نخواهد شد، که حتی استقلال ملی، امنیت کشور، فرهنگ اسلامی و مقاومت و حتی تداوم این دولت نیز دچار تهدید می‌گردد.

والسلام
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان مازندران
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه