اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

اوضاع پناهجویان در یونان وخیم است

اوضاع پناهجویان در یونان وخیم است
روزنامه گاردین چاپ انگلیس اوضاع پناهجویان در یونان را وخیم توصیف کرد و از حمله افراد ناشناس به واحدهای اقامتی آنها در فرانسه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گاردین روز چهارشنبه در مطلبی به قلم "پاتریک کینگزلی" خبرنگارش که از اردوگاه سوفتاکس در شمال یونان بازدید کرد، نوشت: پناهجویان که اکثر آنان سوری هستند، در انبارهای خالی زندگی می کنند که از کمترین امکانات زندگی برخوردار نیست و این امر باعث گسترش بیماریها در بین آنها می شود.
این شرایط باعث شده است که پناهجویان در داخل اردوگاه تظاهرات کرده و خواهان بهبود اوضاع خود شوند.
به گفته این خبرنگار، 50 هزار پناهجو در اردوگاههایی که ارتش آنها را اداره می کند و پلیس محافظت از آنها را برعهده دارد، زندگی می کنند. اما نیروهای امنیتی و ارتش شبها اردوگاهها را ترک می کنند و صبح باز می گردند که این امر باعث شده است تا ضعیف ترین اقشار پناهجویان نظیر زنان و کودکان از کمترین امنیت برخوردار باشند و در بیشتر اوقات، باندهای کوچک جوانان در داخل اردوگاهها تشکیل می شود.
گاردین نوشت: با وجود تلاش های دولت یونان برای بهبود اوضاع اردوگاههای پناهجویان، ناظران معتقدند که اگر وضع به همین منوال ادامه یابد، چه بسا فاجعه بار شود.
روزنامه تایمز انگلیس هم در مطلب مشابهی به بررسی وضعیت مهاجران در پاریس با عنوان "مراکز اسکان مهاجران جدید بعد از حملات جدید می سوزد" پرداخت.
چالز برمر خبرنگار روزنامۀ تایمز در پاریس خاطرنشان کرد: دولت فرانسه در تلاش برای جمع آوری اردوگاه شهر کاله در شمال این کشور است اما با مشکل جدیدی بعد از تلاش جهت انتقال مهاجران و استقرار دادن آنها در پاریس روبرو شده است.
به نوشتۀ تایمز، برخی واحدهای اقامتی پناهجویان به دست افراد ناشناس به آتش کشیده شده است.
به نوشته این خبرنگار، تنها در دو هفته اخیر 140 مورد خرابکاری یا آتش سوزی عمدی علیه واحدهای اقامتی پناهجویان در فرانسه صورت گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

 

,

منبع:العالم

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه