logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اطلاعات محرمانه تیم ملی ایران لو رفت

اطلاعات محرمانه تیم ملی ایران لو رفت
وقتی خبر منتشر شد تازه مسئولان تیم ملی فهمیدند چه رکبی از میزبان خود خورده‌اند. یکی از مسئولان تیم ملی با تایید این خبر گفت: «ما بعدا فهمیدیم از طریق راننده‌ای که اشکان را به بیمارستان برده بود، این خبر را گرفتند. به خاطر همین گفتیم باید یک نفر را مأمور کنیم تا حواسش به این چیزها باشد.»
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از ورزش سه، قبل از بازی با چین خبر رسید دو بازیکن ایران عازم بیمارستان شده‌اند تا آزمایشات و تست‌های پزشکی را انجام بدهند. این خبر محرمانه بود تا این که یکی از روزنامه‌های چینی آن را منتشر کرد و باعث بهت و حیرت کارلوس کی‌روش و مسئولان تیم ملی شد. وقتی خبر منتشر شد تازه مسئولان تیم ملی فهمیدند چه رکبی از میزبان خود خورده‌اند. یکی از مسئولان تیم ملی با تایید این خبر گفت: «ما بعدا فهمیدیم از طریق راننده‌ای که اشکان را به بیمارستان برده بود، این خبر را گرفتند. به خاطر همین گفتیم باید یک نفر را مأمور کنیم تا حواسش به این چیزها باشد.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

نکته جالب این که تنها جاسوس خبرنگاران چینی راننده اتوبوس و تاکسی ملی‌پوشان نبود، چون مسئولان رسپشن‌های هتل تیم ملی هم با خبرنگاران چینی زدوبند داشتند تا خبرهای داخل اردو را به آنها برسانند. مسئول تیم ملی در تایید این موضوع ادامه داد: «گزارشی نوشته بودند درباره این که بازیکنان ما دنبال پسورد اینترنت هستند و تمام مواد غذایی‌شان را با خود از ایران آورده‌اند و چیزی در چین نمی‌خورند. این‌ همه خبرهایی بود که یکی از رسپشن‌های هتل به خبرنگاران چینی داده بود و ... .»

,

در آن روزها که تیم ملی در شن‌یانگ اردو زده بود، کی‌روش و دستیارانش بیشتر وقت خود را برای مقابله با اقدامات جاسوسی خبرنگاران پرشمار چینی صرف می‌کردند با این حال در چند مورد رکب خوردند و خبرهای اردوی تیم ملی رسانه‌ای شد که واکنش جالب سرمربی پرتغالی تیم ملی را در پی داشت و او در آخرین نشست خبری‌اش در چین حسابی سر به سر خبرنگاران حاضر در سالن گذاشت.»

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه