logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرعامل اتحادیه شرکتهای تعاونی حمل بار گلستان:

فعالیت 69 شرکت حمل و نقل بار در گلستان+تصاویر

فعالیت 69 شرکت حمل و نقل بار در گلستان+تصاویر
مدیرعامل اتحادیه شرکتهای تعاونی حمل بار گلستان از فعالیت 69 شرکت حمل و نقل بار در گلستان خبر داد و گفت: ۱۱ هزار و ۳۶۱ راننده و چهار هزار نفر در مجموع زیر نظر اتحادیه حمل‌ ونقل بار استان گلستان هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "سید محمود حسینی" مدیرعامل اتحادیه شرکتهای تعاونی حمل بار گلستان در خصوص این خبر گفت: در استان گلستان ۶۹ شرکت حمل‌ و نقل بار در بخش‌های دولتی، خصوصی و تعاونی داریم که از نظر کمی ۲۱ درصد آنها در بخش تعاون هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,

وی افزود: ۲۰۰ نفر نیروی انسانی نیز در این تعاونی‌ها به‌ صورت مستقیم فعالیت کرده و دو هزار راننده سهام‌دار نیز در این تعاونی‌ها مشغول به کار هستند.

,

4

, 4,

مدیرعامل اتحادیه حمل‌ و نقل بار استان گلستان تصریح کرد: ۱۱ هزار و ۳۶۱ راننده و چهار هزار نفر در مجموع زیر نظر اتحادیه حمل‌ ونقل بار استان گلستان هستند.

,

"حسینی" گفت: در بخش ناوگان نیز مجموعا هفت هزار و ۵۷۴ دستگاه فعال در استان داریم که چهار هزار دستگاه در بخش تعاون فعال هستند.

,

وی اظهار کرد: سهم ما از ناوگان در کشور ۲.۸ درصد و در واردات کالا در کشور ۱.۸ درصد است و ۲۷ درصد از بخش حمل‌ و نقل استان گلستان را به خود اختصاص داده‌ایم.

,

3

, 3,

مدیر عامل اتحادیه حمل و نقل بار استان گلستان در ادامه گفتگو با خبرنگار ما از کسب عنوان اتحادیه برتر ملی در سال 95 خبر داد و تصریح کرد: در مراسم «یازدهمین جشنواره تعاونی های برتر» که با حضور علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دیگر صاحب نظران و مسوولان کشوری در روز 16 شهریور سال جاری برگزار گردید از تعاونی های برتر کشور تقدیر به عمل آمد و در همین راستا، وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی از اتحادیه شرکتهای تعاونی حمل بار گلستان تقدیر نمود.

,

گفتنی است، استان گلستان چندی پیش شصت و نهمین شرکت حمل و نقل بار خود را در شهرستان کردکوی با حضور مسئولین استانی و شهرستانی افتتاح کرده بود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه