اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

نشست محیط زیست استان همدان با سینماگران و عکاسان استان به مناسبت روز سینما

رویکرد هنرمندان به محیط زیست فرهنگساز است

رویکرد هنرمندان به محیط زیست فرهنگساز است
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان گفت: محیط زیست به شدت به تعامل با هنرمندان نیازمند است زیرا رویکرد هنرمندان به محیط زیست فرهنگساز است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند؛ محمدرضا محمدی در نشست با سینماگران و عکاسان انجمن سینمای جوانان استان همدان بیان کرد: کانون های تاثیرگزار اجتماعی می توانند با انتخاب موضوع محیط زیست در فعالیت هایشان، سهم بزرگی در آتیه کشور و بهبود بحران های محیط زیستی داشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,

 

,

محمدی ادامه داد: محیط زیست از داشته های طبیعی، سرمایه های خدادادی و امانت آیندگان است که دستخوش بحران های گوناگون قرار گرفته و لازم است به آن توجه جدی شود.

,

 

,

وی اظهار کرد: اگر عمر زمین را به عمر انسان تشبیه کنیم زمینی که 6/4 میلیارد سال عمر کرده است، فردی 46 ساله محسوب می شود که در عرض 2 دقیقه آنقدرسختی کشیده است که  به اندازه یک انسان 66 ساله به نظر می رسد. در حقیقت فجایع زیست محیطی در عرض 2 دقیقه از عمر 46 ساله اتفاق افتاده است و امروز در شرایطی به سر می بریم که 85 درصد از آب های فسیلی ایران نابود شده و با 15 درصد از آب باید برنامه ریزی و زندگی کنیم. تخریب مراتع، فرسایش خاک، آلودگی های آب و خاک و هوا و ... از جمله این مشکلات هستند که در برخی موارد به بحران جدی تبدیل شده اند و نیاز است حس مسئولیت در جامعه نسبت به محیط زیست تقویت گردد.

,

 

,

وی گفت: ایجاد تعلق و مطالبه گری در نسل جوان از اولین قدم ها برای ورود به توسعه پایدار است و توسعه پایدار مستلزم ایجاد توازن در استفاده از منابع بوده و توسعه بدون محیط زیست مفهومی ندارد.

,

 

,

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان در ادامه خواستار مشارکت هنرمندان در جشنواره های فیلم سبز، عکس محیط زیست و موسیقی سبز شد و گفت: زمینه تعامل با هنرمندان و گروه های هنری برای برگزاری مشترک برنامه ها به منظور جلب توجه مردم به موضوع محیط زیست وجود دارد و نتیجه این امر آینده ساز است.

,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه