logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ادامه برخورد ناجا با استودیو‌های دوبله زیرزمینی

ادامه برخورد ناجا با استودیو‌های دوبله زیرزمینی
معاون اجتماعی پلیس گفت: با استودیوهای زیر زمینی در صورت انجام فعالیت و ارسال گزارش برخورد میشود و تا کنون چندین مورد برخورد در این زمینه ها داشته ایم و باز هم این برخوردها انجام میشود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سعید منتظر المهدی در حاشیه مراسم رونمایی از اولین بازی پلیسی در کشور گفت: در اجرای این بخش از فعالیت های فرهنگی پلیس هزینه زیادی را صرف نکرده است و از توان نخبگان ناجا و برنامه سازان استفاده کرده است.

وی با اشاره به عرضه این بازی در فضای اندرویدی گوشی ها گفت: پلیس باید از همه توان فرهنگی برای قانونمداری استفاده کند.

سخنگوی ناجا با اشاره به اینکه این بازی هنوز کامل نشده و نسخه بتای آن در حال حاضر رونمایی شده است و اینکه قهرمان بازی برای برقراری قانون گاهی اقدام به قانون شکنی می کند باید کاری کنیم که پلیس قهرمان بازی در صورت انجام تخلف نمره منفی بگیرد.

وی ادامه داد: سه بازی دیگر در همین راستا در حال تهیه است و به زودی منتشر میشود.

منتظر المهدی با اشاره به انتقاد دوبلور ها از فعالیت استودیوهای زیر زمینی گفت: با استودیوهای زیر زمینی در صورت انجام فعالیت و ارسال گزارش برخورد میشود و تا کنون چندین مورد برخورد در این زمینه ها داشته ایم و باز هم این برخوردها انجام میشود.

وی درباره فعالیت های پلیس در فضای مجازی گفت: آنچه که مستقیما با ادمین بودن پلیس به عنوان فعالیت در فضای مجازی انجام شود پلیس ندارد بلکه افرادی هستند که خبرهای پلیس را در فضای مجازی منتشر می کنند که فعالیت های انها در تایید پلیس است.

منتظر المهدی درباره برخورد با استودیو های دوبله زیر زمینی و موسیقی زیر زمینی گفت خود صنف ها پیگیر این جریان هستند و پلیس پشتیبان آنهاست چنان که صنفی شکایت داشته باشد پلیس این شکایت را قطعا پیگیری می‌کند.

سخنگوی ناجا ادامه داد: نمی‌شود رقم دقیقی از بودجه ناجا که صرف کارهای فرهنگی انجام میشود را اعلام کرد در حال حاضر تولید فیلم و سریال با تلویزیون به صورت 50 درصدی از سوی ما و از سوی سازمان صدا و سیما انجام میشود و بسیار همکاری خوب و به جایی است این نکته حایز اهمیت است که پلیس آمادگی استفاده از همه ظرفیت هایش برای حضور در عرصه های فرهنگی را دارد.

وی همچنین از آغاز نمایش سریال گشت پلیس همزمان با هفته ناجا در تلویزیون خبر داد و گفت: فیلم گشت پلیس اموزشی است و ریتم تندی دارد و اولین سریالی است که در هر قسمت اموزش انتظامی را به نمایش می گذارد.

منتظرالمهدی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس درباره اطلاع رسانی درباره پارتی های شبانه رنگ پارتی و استخر پارتی در فضای مجازی گفت: بخشی از این فعالیت ها توسط پلیس رصد میشود و با انها برخورد می‌شود.

سخنگوی ناجا گفت: بخش دیگر آن مربوط به حوزه‌های دیگر می‌شود هر شکایتی به پلیس ارجاع شود یا شکایتی که در دادسرای رسانه باشد و در صورت ارجاع به پلیس برخورد می‌شود.

وی افزود: باید کاری کنیم که خودمان اطلاعات‌مان درباره حضور در فضای مجازی بالا برود آگاهی بیشتر شهروندان درباره حضور در فضای مجازی باعث کاهش میزان جرایم در این حوزه می‌شود.

منتظرالمهدی درباره اکران فیلم رستاخیر از محرم گفت: پلیس درباره حذف صحنه هایی از فیلم رستاخیز هنوز ورود نکرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

 

,

 

,

منبع:فارس

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه