اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

منتظرم تکلیف استقلال مشخص شود

منتظرم تکلیف استقلال مشخص شود
ایمان مبعلی شروعی رویایی در فصلی که گذشت داشت اما نتوانست فصل را به خوبی تمام کند. او که با استقلال خوزستان بازی ها را شروع کرد، وقتی در نیم فصل رضایتنامه اش از سوی مقامات استقلال خوزستان برای تیم همنام تهرانی صادر نشد، بالاجبار چند بازی دیگر برای تیم اهوازی انجام داد تا فقط بتوانددر لیگ قهرمانان آسیا آبی های تهرانی را همراهی کند. دورانی که خودش هم قبول دارد در حد نام ایمان مبعلی نبوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانااو در این خصوص  می گوید: من فقط 6 بازی فرصت داشتم تا خودم را نشان دهم و این مدت زمان زیادی برای یک بازیکن نیست. متاسفانه در استقلال فصل گذشته حواشی بسیار زیادی وجود داشت، این مسائل روی من که مدت کمتری نسبت به سایر بازیکنان در اردوها بودم اثرگذار بود، چه برسد به نفرات دیگر که کل فصل در خدمت استقلال بودند. من از خودم راضی نیستم اما نباید انصاف را زیر پا گذاشت چون واقعا زمان کمی داشتم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

او ادامه می دهد: استقلال شرایط خوبی ندارد. این تیم در فصل گذشته اصلا خوب کار نکرد اما هواداران انتظار دارند دارند مشکلات حل شود و سال اینده تیم قدرتمندی بسته شود. من هم می توانم ابراز امیدواری کنم وزارت ورزش و جوانان هرچه سریعتر تکلیف استقلال را هم مثل پرسپولیس روشن کند.

,

مبعلی درباره آینده اش نیز می گوید: چیزی معلوم نیست. ابتدا باید تکلیف باشگاه مشخص شود و بعد ببینیم آیا مرا می خواهند یا خیر. گذر زمان همه چیز را مشخص می کند.

,

او درباره اینکه عبدالله ویسی گفته بود اگر استقلال مبعلی را نخواهد،او را به اهواز برمی گردانند، تاکید می کند: آقا عبدالله همیشه به من لطف داشته است. او مربی توانمندی است و همیشه برایش آرزوی موفقیت دارم. گفتم که باید صبر کنیم و ببینیم در اینده چه شرایطی پیش می آید. ویسی همواره حامی من بوده است.

,

 

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه