logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرمانده سپاه نورآباد خبر داد:

250 برنامه متنوع در هفته دفاع مقدس برگزار می گردد

250 برنامه متنوع در هفته دفاع مقدس برگزار می گردد
فرمانده سپاه نورآباد گفت: تمامی پایگاه ها و حوزه های مقاومت ممسنی و رستم در طول این هفته برنامه های مختلفی در دستور کار دارند که پیش بینی می شود بیش از 250 برنامه در سطح دو شهرستان اجرا گردد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نورآنلاین، امید نصیبی فرمانده سپاه ناحیه نورآباد ممسنی در جمع خبرنگاران بیان داشت:  سپاه در عرصه های فرهنگی، اقتصادی ، اجتماعی و ... اگر کاری را انجام می دهد هدفش تحقق جامعه اسلامی و کمک به دولت در این زمینه است لذا مسئولان ، سپاه را به عنوان یک همراه نگاه کنند اما برخی ها تفکر دیگری دارند که این اشتباه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نورآنلاین,   سپاه در عرصه های فرهنگی، اقتصادی ، اجتماعی و ... اگر کاری را انجام می دهد هدفش تحقق جامعه اسلامی و کمک به دولت در این زمینه است لذا مسئولان ، سپاه را به عنوان یک همراه نگاه کنند اما برخی ها تفکر دیگری دارند که این اشتباه است.,

, , ,

وی با اشاره به هفته دفاع مقدس گفت: تمامی پایگاه ها و حوزه های مقاومت  ممسنی و رستم در طول این هفته برنامه های مختلفی در دستور کار دارند که پیش بینی می شود بیش از 250 برنامه در سطح دو شهرستان اجرا گردد. 

,

 فرمانده سپاه ناحیه نورآباد ممسنی ادامه داد: هفته دفاع مقدس با رژه ی نیروهای مسلح، گردان ها و پایگاه های مقاومت آعاز شد، سرکشی از خانواده شهدا، برگزاری  یادواره شهدا ،میقات صالحی، غبار رولی گلزار شهدا، ویژه برنامه ی یاد یاران دفاع مقدس از مهمترین  اقدامات فرهنگی است، با اجرای برنامه های متنوع به دنبال انتقال ارزش ها و فرهنگ های دفاع مقدس به نسل جوان هستیم.

, میقات صالحی، , غبار رولی گلزار شهدا،,  ویژه برنامه ی یاد یاران دفاع مقدس از مهمترین  اقدامات فرهنگی است، , با اجرای برنامه های متنوع به دنبال انتقال ارزش ها و فرهنگ های دفاع مقد, س به نسل جوان هستیم.,
نصیبی افزود: همچنین در 6 مهر ماه با حضور جمعی از پیشکسوتان از طریق شبکه استانی فارس برنامه ویزه ای در رابطه با  رشادت های رزمندگان شهرستان در دوران دفاع مقدس به نمایش در می آید. 
, شهرستان ,

این فرمانده سپاه خطاب به خبرنگاران و اصحاب رسانه گفت: انعکاس خوبی از برنامه های هفته دفاع مقدس داشته باشید همچنین میزان خدمات رسانی سپاه به مردم و بویژه مناطق محروم را منعکس کنید، انتظار هم می رود در سایت ها به سبک زندگی اسلامی و امر به معزوف و نهی از منکر کمک کنید، لازم  است در مساله فرهنگ و معیشت مردم خبرنگاران پیش قراول باشند.

, انعکاس خوبی از برنامه های هفته دفاع مقدس داشته باشید همچنین میزان خدمات رسانی سپاه به مردم و بویژه مناطق محروم را منعکس کنید، انتظار هم می رود در سایت ها , به سبک زندگی اسلامی و امر به معزوف و نهی از منکر , کمک کنید، لازم  است در مساله فرهنگ و معیشت مردم خبرنگاران پیش قراول باشند.,

وی در پایان گفت: مواظب پروژه نفود نیز باشید و در خبرهای خود به این مساله توجه کنید دشمن بیکار ننشسته و تمام تلاش خود را بکار بسته تا تفکرات مردم را تعییر دهد. مطمئناً پشت تهاجم فرهنگی ، تهاجم نطامی قرارگرفته است.

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه