اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی خبرداد:

بازدید نمایندگان AFC از امکانات مشهد برای میزبانی رقابت های آسیا درسال۲۰۱۹

بازدید نمایندگان AFC از امکانات مشهد برای میزبانی رقابت های آسیا درسال۲۰۱۹
مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی از سفر نمایندگان AFC به مشهد به منظور ارزیابی امکانات این شهر برای میزبانی رقابتهای جام ملتهای آسیا در سال 2019 خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از صبح توس، کوروش صبوریان با بیان این خبر گفت: این گروه شامل ۴ نفر از اعضای AFC به همراه غلامرضا بهروان رییس سازمان لیگ به نمایندگی از فدراسیون فوتبال کشور ظهر امروز ۹ اردیبهشت ماه وارد مشهد شدند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, صبح توس,

 

,

وی افزود: نمایندگان کنفدراسیون فوتبال آسیا در این سفر که به منظور ارزیابی امکانات شهر مشهد برای میزبانی رقابتهای جام ملت های آسیا در سال ۲۰۱۹ انجام می‌شود از فرودگاه، هتل‌ها، استادیوم‌ها و زمین های تمرینی، راه های مواصلاتی و مترو مشهد دیدن کردند.
مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی ادامه داد: علاوه بر این بازدیدها، جلسه‌ای نیز با حضور استاندار و نمایندگان AFC و فدراسیون فوتبال در این خصوص برگزار شد.
وی بیان کرد: در این جلسه استاندار خراسان رضوی با ابراز خرسندی و استقبال از برگزاری چنین رویداد مهم ورزشی در کشور، آمادگی استان برای انجام اقدامات لازم در جهت فراهم شدن شرایط مطلوب میزبانی در مشهد را اعلام کرد.
صبوریان بیان کرد: بدون شک برگزاری چنین رویداد ورزشی در ایران علاوه بر فراهم آوردن زمینه ها برای شناساندن توانمندیهای کشور، باعث گسترش صنعت گردشگری ورزشی و توسعه بیشتر ورزش در جامعه خواهد شد.
وی اظهار کرد: کشورهای امارات و عربستان و تایلند نیز متقاضی میزبانی رقابتهای فوتبال جام ملتهای آسیا در سال ۲۰۱۹ هستند که با توجه به علاقه فراوان مردم کشور به این ورزش و شرایط اقلیمی و جغرافیایی مطلوب ایران امیدواریم ۵ سال آینده برگزاری این مسابقات را در کشورمان شاهد باشیم.
مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی خاطر نشان کرد: نمایندگان کنفدراسیون فوتبال آسیا در سفر خود به ایران علاوه بر مشهد از امکانات استان‌های کرمان، شیراز، تبریز، اصفهان و تهران نیز بازدید می کنند.

,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه