logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

امام جمعه اهل سنت شهرستان میرجاوه:

یادآوری ۸ سال دفاع مقدس ضامن حیات و پویایی کشور است/وحدت عامل افزایش قدرت مسلمانان جهان است

یادآوری ۸ سال دفاع مقدس ضامن حیات و پویایی کشور است/وحدت عامل افزایش قدرت مسلمانان جهان است
امام جمعه اهل سنت شهرستان میرجاوه گفت: یادآوری 8 سال دفاع مقدس و تکریم و تعظیم حماسه آفرینی شهیدان و رزمندگان دلاور ایران اسلامی ضامن حیات و پویایی ملت مسلمان ایران است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری لادیز؛  مولوی عبدالرحیم ریگیان پور در خطبه های نمازجمعه این هفته، اظهار کرد: یکی از مسائلی که در مورد نماز و اسرار آن باید مورد توجّه قرار بگیرد، مسئلة اذان و اقامه قبل از نمازاست، اسراری که در اذان و اقامه وجود دارد مقدمه‌ای است برای درک حقایق نماز، و انسان را برای رسیدن به حقیقت نماز آماده‌تر می‌کند و این از خصوصیات عبادت مسلمین است، که در امت‌های گذشته و دیگر ادیان نبوده است، رسول خدا می فرماید:اگر مردم می دانستند چه فضیلتی دارد اذان گفتن و شرکت در صف اول جماعت،هر آینه برای این کار قرعه کشی می کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادیز؛  , لادیز؛  ,

وی افزود: بیانات رهبر در روز عید غدیر تاکید برمسئله وحدت بین اقوام و مذاهب اسلامی بود و جنبه جهانی داشت و تمام جهان اسلام را مخاطب قرار دادند تا با اتحاد و یکدلی زمینه قدرت بیشتر مسلمانان را فراهم سازند چرا که دشمنان قسم خورده مسلمین به دنبال کوچکترین بهانه برای ایجاد تفرقه بین مسلمانان هستند و وحدت عامل افزایش قدرت مسلمانان جهان است.

,

وی با اشاره به تاکیدات رهبری درباره لزوم سرشماری دقیق نفوس ومسکن، خاطرنشان کرد: مردم شهرستان میرجاوه با مامورین سرشمای نفوس و مسکن همکاری لازم را داشته باشند تا اطلاعات و آمار دقیقی از شهرستان به دست آید.

,

مولوی ریگیان پور تاکید کرد: یادآوری 8 سال دفاع مقدس و تکریم و تعظیم حماسه آفرینی شهیدان و رزمندگان دلاور ایران اسلامی ضامن حیات و پویایی ملت مسلمان ایران است، اگر امروزکشور در امنیت و آرامش نظام ما به سمت کمال حرکت می‌کند به دلیل خون پربرکت شهداست.

,

وی بیان کرد: شهدا از جان و مال خود گذشتند تا ما امروز سربلند و سر افراز زندگی کنیم و در این راستا با لبیک به امام و مقتدای خود در جبهه های جنگ بر علیه دشمنان حضور پیدا کردند و بر ما است که یاد و خاطره آنان را زنده نگه داریم.

,

وی با اشاره به افزایش ظلم و ستم در جهان، تصریح کرد: امروز شاهد افزایش ظلم و ستم و جنایت کشورهای مستبد و دولت های خودکامه علیه ملت های مظلوم هستیم و به روایت یکی عالمان اهل سنت این ظلم وجور به پایان نمی رسد مگر با ظهور حضرت مهدی(عج)،  با ظهور ایشان و حضرت عیسی، صلح جهانی برقرار خواهد شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه