logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

پلیس راهور: اجرای LEZ، شبانه روزی است

پلیس راهور: اجرای LEZ، شبانه روزی است
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با اشاره به اجرای طرح LEZ از اول مهر ماه، گفت: از این به بعد هیچ یک از خودروهای فاقد معاینه فنی در هیچ ساعتی از شبانه روز اجازه ورود به محدوده طرح زوج و فرد را نخواهند داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سید تیمور حسینی اظهار کرد: طرح LEZ از روز پنجشنبه اول مهر در پایتخت اجرا شده و خودروهای فاقد برگه معاینه فنی معتبر اجازه ورود به محدوده زوج و فرد را ندارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی با بیان اینکه از شهریورماه خودروهای فاقد معاینه فنی در محدوده زوج و فرد به شکل ارشادی جریمه می‌شدند، افزود: همانطور که پیشتر اطلاع رسانی کرده بودیم از ابتدای مهرماه این خودروها جریمه شده و جریمه آنان دیگر به شکل ارشادی نخواهد بود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با بیان اینکه خودروهای فاقد معاینه فنی 500 هزار ریال جریمه خواهند شد اظهار کرد: خودروهایی که وارد محدوده طرح زوج و فرد شوند توسط دوربین‌های کنترل محدوده زوج و فرد جریمه خواهند شد، و البته این جریمه تنها مربوط به ساعات اجرای طرح زوج و فرد نیست بلکه در تمام ساعات شبانه روز جریمه توسط دوربین‌ها انجام خواهد شد. در واقع از نظر پلیس نداشتن معاینه فنی تخلفی است که در هر ساعت از شبانه روز باید با آن برخورد شود.

وی با اعلام اینکه بیش از 190 دروبین ورود خودروهای فاقد معاینه فنی به محدوده زوج و فرد را رصد می‌کند، درباره خودروهای فاقد معاینه فنی که ممکن است اقدام به خرید مجوز طرح ترافیک کرده باشند، نیز گفت: برابر قانون خودروهای فاقد معاینه فنی اجازه خرید طرح ترافیک ندارد بنابراین این خودروها نیز جریمه خواهد شد.

سردار حسینی ادامه داد: در نقاط خارج از محدوده طرح زوج و فرد نیز کماکان ماموران پلیس راهور به شکل دستی خودروهای فاقد معاینه فنی را جریمه می کنند که مبلغ جریمه برای این خودروها نیز همان ۵۰ هزار تومان است.

وی با تاکید براینکه با اجرای LEZ طرح زوج و فرد تعطیل نشده و ادامه خواهد داشت، گفت: خودروهای دارای معاینه فنی معتبر نیز برای ورود به محدوده زوج و فرد در ساعات اجرای طرح باید رقم سمت راست پلاک خود را با روزهای زوج و فرد تطبیق بدهند.

سردار حسینی با اشاره به محدوده طرح زوج و فرد در پایتخت، افزود: طرح زوج و فرد که در هسته مرکزی پایتخت اجرا می‌شود، از شمال تهران تا بزرگراه شهید همت، از شرق به بزرگراه امام علی(ع)، از جنوب تا بزرگراه بعثت و از غرب تا بزرگراه های شهید نواب و شهید چمران ادامه دارد ضمن اینکه در نیمه دوم سال نیز برای تسهیل تردد شهروندان ساعت اجرای آن با دو ساعت کاهش از ساعت 19 به 17 رسیده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه