logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فرمانده قرارگاه شهید هراتی؛

ایجاد ۳۰۰ شبکه ماهواره ای فارسی زبان توسط دشمنان اسلام در راستای جنگ نرم

ایجاد ۳۰۰ شبکه ماهواره ای فارسی زبان توسط دشمنان اسلام در راستای جنگ نرم
فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید هراتی اظهار داشت: دشمنان با ایجاد ۳۰۰ شبکه ماهواره ای فارسی زبان به دنبال نابودی ایران اسلامی از طریق جنگ نرم می باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ پرویز آبسالان در گفتگو با خبرنگار اوشیدا اظهار داشت: با توجه به جایگاه ویژه ایران در جهان و دارابودن قدرت و صلابت آن، دشمنان اسلام با راه اندازی ۳۰۰ شبکه ماهواره ای به دنبال جنگ نرم و تهاجم فرهنگی به کشور بوده چرا که در جنگ سخت توان رویارویی با ایران اسلامی را ندارند.

وی افزود: استکبار جهانی با ایجاد انواع گروه های تروریستی و تکفیری به دنبال ضربه زدن به اسلام می باشند و در این راستا از هیچ حقه ای کوتاهی نکرده در حالی که انواع اقدامات جنایتکارانه گروههای تکفیری در اصول و عقاید اسلامی جایگاهی ندارد.

آبسالان با بیان اینکه، بهترین شیوه و راه مبارزه با هجمه های دشمن اطاعت از فرامین رهبری به شمار می رود ابراز داشت: امنیت و آسایش امروز مردم ایران ناشی از جانفشانی و ایثار جانبازان و شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس می باشد.

وی با عنوان اینکه هفته دفاع مقدس متعلق به تمام مردم ایران زمین می باشد ادامه داد: دشمنان اسلام پس از نا امیدی و سرخوردگی در برابر انقلاب اسلامی ایران به تحریک صدام پرداخته تا با ایجاد جنگی تمام عیار و حمایت همه جانبه از وی ریشه ی انقلاب اسلامی را بخشکانند اما رزمندگان اسلام با جانفشانی و درایت پوزه ی استکبار را به خاک مالیدند.

فرمانده قرارگاه شهید هراتی تصریح کرد: تنها کشوری که در طی سال های گذشته حتی یک وجب از خاک خود را در جنگ از دست نداده ایران اسلامی است که این امر تنها با رشادت ها و جانفشانی های رزمندگان اسلام امکان پذیر شده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه