logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نامهری خودروهای تک سرنشین با ترافیک مهرماهی

نامهری خودروهای تک سرنشین با ترافیک مهرماهی
با فرا رسیدن ماه مهر و آغاز سال تحصیلی جدید، در اکثر شهرها و استان های کشور به ویژه کلان شهرها و شهرهای پر جمعیت شاهد افزایش ترافیک شهری و در نتیجه آن آلودگی هوا هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از فرهنگ نگار،همزمان با فرا رسیدن ماه مهر و آغاز سال تحصیلی جدید، در اکثر شهرها و استان های کشور به ویژه کلان شهرها و شهرهای پر جمعیت شاهد افزایش ترافیک شهری و در نتیجه آن آلودگی هوا هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ نگار, فرهنگ نگار,

وقتی بیشتر دقت میکنیم خواهیم دید اکثر اتومبیل ها تک سرنشین بوده و یا در بیشتر موارد پدر یا مادر برای رساندن فرزندشان به مدرسه از ماشین شخصی خود استفاده میکنند.

,

به راستی چرا این چنین است؟ آیا فرهنگ استفاده از وسایل نقلیه عمومی برای مردم کشورمان به درستی جا نیفتاده است؟

,

البته در این میان سازمان های مدیریت شهری به خصوص شهرداری ها و همچنین آموزش و پرورش باید وظایف خود را به درستی انجام دهند. سازمان اتوبوسرانی و تاکسیرانی با افزایش سرویس های خود و قرار دادن آن ها در تمامی مسیرهای شهری و آموزش و پرورش و مدارس با در اختیار گذاشتن سرویس های مدارس برای دانش آموزان می توانند نقش بسزایی در این امر داشته باشند.

,

مردم و مسئولان کشور می توانند با رعایت این اصول و انتقال فرهنگ درست به نسل آینده و حتی الگوسازی برای دیگر کشورها در حفظ محیط زیست و جلوگیری از تشدید آلودگی هوا کمک کنند.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه