اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی خبرداد؛

مصالحه 86 درصدی پرونده های مراجعان به مراکز مشاوره و مددکاری کلانتری ها

مصالحه 86 درصدی پرونده های مراجعان به مراکز مشاوره و مددکاری کلانتری ها
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی از مصالحه 86 درصدی پرونده های مراجعان به مراکز مشاوره و مددکاری کلانتری های استان خبرداد و گفت: آمار مراجعین در شش ماهه نخست امسال به مراکز مشاوره و مددکاری کلانتری‌ ها 23 هزارو 727 مورد است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم نیوز،سرهنگ علی قهرمان پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به ضرورت توجه به بحث های اجتماعی در ناجا اظهار داشت: پیشگیری از جرائم اجتماعی در جامعه، ارتقا منزلت اجتماعی پلیس و افزایش احساس امنیت در جامعه سه موضوع مهمی است که از علل وجودی حوزه های اجتماعی در ناجا تلقی می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

وی به تعامل سازنده ناجا با سایر ارگانها و دستگاه های اجتماعی، فرهنگی و علمی در جامعه پرداخت و گفت: در حوزه های علمی و پژوهشی نیز در راستای تحقق شعار سال "اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل" چه در تبیین کتاب و ترجمه، برگزاری همایش ها، نشست های علمی، تهیه اطلس آسیب های روانی اقدامات مناسبی آن هم با کمترین هزینه توسط نیروی انتظامی استان انجام گرفته است .

,

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی در تشریح بیشتر اقدامات صورت گرفته توسط حوزه اجتماعی نیروی انتظامی استان آذربایجان غربی افزود: ارسال 14 مقاله از حوزه اجتماعی استان به همایش های ملی و منطقه ای، ارسال 5 مقاله در فصل نامه های علمی و پژوهشی، شرکت در 4 همایش و کنگره بین المللی، تالیف 3 عنوان کتاب در حوزه مطالعات اجتماعی، حضور 8 کارگروه و نماینده دائم در مجامع فرهنگی استان، برگزاری 17 مورد نشست علمی با کارشناسان و اساتید دانشگاهی در حوزه جرائم اجتماعی و تهیه دو مورد اطلس آسیب های اجتماعی و روانی از جمله اقدامات این حوزه بشمار می رود.

,

قهرمان آمار مراجعین در شش ماهه نخست امسال به مراکز مشاوره و مددکاری کلانتری‌های استان را 23 هزارو 727 مورد عنوان کرد و گفت: 86 درصد از مراجعات نیز به مصالحه ختم شده است.

,

وی در پایان از تحصیل 564 نفر دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی نیروی انتظامی استان آذربایجان غربی خبر داد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه