logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

برای نخستین بار در کشور برگزار می شود؛

همایش ملی تجارت الکترونیکی دوران پسا تحریم 4 آذر در گلستان

همایش ملی تجارت الکترونیکی دوران پسا تحریم  4 آذر در گلستان
نخستین همایش ملی تجارت الکترونیکی در دوران پسا تحریم که بنا بود در تاریخ 25 شهریور ماه 95 در استان گلستان برگزار گردد به زمان دیگری موکول شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ نخستین همایش ملی تجارت الکترونیکی در دوران پسا تحریم که با ابتکار مسئولین گلستانی بنا بود در 25 شهریور ماه 95 در گرگان برگزار گردد به علت درخواست های مکرر متقاضیان حضور در این همایش به 4 آذر سالجاری موکول گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,

بر اساس این گزارش؛ از دلایل مهم موکول شدن این همایش در زمان جدید، همزمانی این همایش با نمایشگاه الکامپ و تجارت الکترونیک بوده است که بسیاری از صاحبنظران و مشاغل در این نمایشگاه شرکت کرده بودند.

,

به گزارش خبرنگار ما؛ با توجه به اعلام تاریخ جدید برگزاری این همایش در استان گلستان، مهلت ارسال چکیده مقالات به دبیرخانه این همایش25 مهر ماه اعلام شده است و متقاضیان حضور در این همایش ملی میتوانند اصل مقالات خود را تا 15 آبان ماه سالجاری به دبیرخانه این همایش واقع در شهر گرگان به آدرس: خیابان ولیعصر(عج)، عدالت 21، چهار راه تختی، ساختمان امین، طبقه چهارم ارسال نمایند.

,

از جمله محور های این همایش میتوان؛ . نقش تجارت الکترونیکی در اقتصاد مقاومتی . سلامت، امنیت، اعتماد و پایداری در تجارت الکترونیکی . آینده نگاری و آینده پژوهی در حوزه تجارت الکترونیکی . مبادلات پولی، مالی و حمل و نقلی در بازارهای الکترونیکی . قواعد حقوقی، قوانین و مقررات حاکم بر تجارت الکترونیکی . سیاستگذاری، برنامه ریزی و چشم اندازهای تجارت الکترونیکی . نقش و تاثیر متقابل روابط بین المللی در توسعه تجارت الکترونیکی . برنامه ریزی آموزشی و توسعه مهارت های انسانی در تجارت الکترونیکی . نوآوری در ابزارهای نوین بازاریابی و مدیریت خلاق در حوزه تجارت الکترونیکی . زیر ساخت های فنی، سیستم های نرم افزاری، سخت افزاری، ارتباطی و تبادل داده ها در تجارت الکترونیکی اشاره کرد.

,

انتهای پیام/َ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه