logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نادی: لیگ جهانی برایم حسرت شده است/ مرا در اوج از تیم ملی کنار گذاشتند

نادی: لیگ جهانی برایم حسرت شده است/ مرا در اوج از تیم ملی کنار گذاشتند
کاپیتان سابق تیم ملی والیبال ایران گفت: حضور در لیگ جهانی والیبال برایم حسرت شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا علیرضا نادی، درمورد شرایط خودش و تیم ملی والیبال اظهار داشت: شرایط خوبی دارم و در حالی که گفته می‌شد باید مورد عمل جراحی قرار بگیرم، این عمل هم لغو شد. چند روزی است که تمرینات و پرش را آغاز کرده‌ام و تا 25 روز دیگر دست به توپ خواهم شد. پزشکان گفتند که اگر عمل کنم وضعیتم بدتر خواهد شد؛ من هم بدون عمل تمرینات را شروع کردم. تلاش می‌کنم مانند گذشته به شرایط ایده‌آل برسم. تا یک ماه آینده می‌خواهم به آمادگی کامل برسم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, علیرضا نادی, ، درمورد شرایط خودش و تیم ملی والیبال اظهار داشت: شرایط خوبی دارم و در حالی که گفته می‌شد باید مورد عمل جراحی قرار بگیرم، این عمل هم لغو شد. چند روزی است که تمرینات و پرش را آغاز کرده‌ام و تا 25 روز دیگر دست به توپ خواهم شد. پزشکان گفتند که اگر عمل کنم وضعیتم بدتر خواهد شد؛ من هم بدون عمل تمرینات را شروع کردم. تلاش می‌کنم مانند گذشته به شرایط ایده‌آل برسم. تا یک ماه آینده می‌خواهم به آمادگی کامل برسم.,

وی ادامه داد: اگر امسال به لیگ جهانی هم می‌رفتم نمی‌توانستم برای تیم ملی مفید باشم، چون نمی‌توانستم تا آن زمان به آمادگی خوبی برسم. لیگ جهانی برایم حسرت شده است؛ اگر خدا بخواهد سال آینده به هدفم می‌رسم.

,

کاپیتان سابق تیم ملی والیبال ایران که این روزها در کنار ملی‌پوشان تمرین می‌کند، درمورد شرایط تیم ملی خاطرنشان کرد: بازیکنان انگیزه زیادی دارند و تنها مشکل‌شان نبود سرمربی است که فکر می‌کنم هماهنگی بین مربیان حاضر در تمرینات با کواچ موجب می‌شود تا این امر ضربه زیادی به بازیکنان نزند؛ از طرفی مسئولان امیدوارند که کواچ زودتر به ایران بیاید.

,

نادی افزود: زمانی که در صنام بازی می‌کردم، کواچ در پگاه ارومیه توپ می‌زد. آن زمان بسیار جدی کار می‌کرد و فکر می‌کنم در مربیگری هم بسیار منظم باشد و بتواند به تیم ملی ایران هم کمک کند. امسال شرایط تیم ملی والیبال در لیگ جهانی سخت است، چون تمام تیم‌ها برای شکست دادن ایران وارد زمین می‌شوند و از طرفی ایران در گروه سختی قرار گرفته است.

,

وی درمورد اینکه آیا قصد خداحافظی دارد یا خیر، تصریح کرد: بارها گفته‌ام اگر احساس ‌کنم برای تیم ملی مفید نیستم قطعاً خداحافظی خواهم کرد؛ در دوره گذشته مرا در اوج کنار گذاشتند، اما حالا فکر می‌کنم می‌توانم در تیم ملی باشم و به ایران کمک کنم. سال گذشته بهترین دوران ورزشی‌ام بود و فکر می‌کنم مصدومیت هم بخشی از ورزش حرفه‌ای است و باید با آن کنار آمد.

,

انتهای پیام/د

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه