logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نمایشگاه هنرهای تجسمی بسیجیان در کرمانشاه گشایش یافت

نمایشگاه هنرهای تجسمی بسیجیان در کرمانشاه گشایش یافت
نمایشگاه آثار تجسمی هنرمندان بسیجی به مناسبت هفته دفاع مقدس در کرمانشاه گشایش یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از طاق نیوز، نمایشگاه آثار تجسمی هنرمندان بسیجی عصر چهارشنبه به مناسبت هفته دفاع مقدس در محل سالن دانشکده فرهنگ و هنر علمی کاربردی کرمانشاه با حضور صلاح الدین قره تپه، مسئول سازمان بسیج هنرمندان استان کرمانشاه و جمعی از هنرمندان گشایش یافت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طاق نیوز،,

مسئول انجمن هنرهای تجسمی سازمان بسیج هنرمندان استان کرمانشاه در خصوص آثار ارائه شده در این نمایشگاه گفت: در این نمایشگاه 30 اثر از هنرمندان تجسمی سازمان بسیج هنرمندان که در این جشنواره شرکت کرده اند به نمایش گذاشته می شود.

,

بشیر نظری افزود: هنرمندان بسیجی در این نمایشگاه آثاری با موضوعاتی چون «سبک زندگی ایرانی- اسلامی»، «حقیقت و زیبایی»، «جهاد اقتصادی و حماسه زندگی»، «شبکه های اجتماعی»، «پاسداران حریم حرم»، «افشای جنایت های گروهک های تکفیری بویژه»، «کربلا میقات عاشقانه حقیقت»، «وحدت اسلامی »، «بیداری اسلامی و مقاومت ملل»، «بازخوانی ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی(ولایت و رهبری، عدالت طلبی، استقلال، آزادی، استکبار ستیزی و دین باوری، فرهنگ انتظار، ایثار و شهادت مهرورزی)» و «فرهنگ حجاب و عفاف» به نمایش گذاشته اند.

,

وی زمان برپایی نمایشگاه را از 7 الی 14 مهر اعلام کرد و گفت: علاقه مندان می توانند طی روزهای مذکور از ساعت  8 الی 20 از این نمایشگاه بازدید به عمل آورند.

,

مسئول انجمن هنرهای تجسمی بسیج هنرمندان استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: این نمایشگاه آثار برگزیده 30 هنرمند بسیجی در رشته های نقاشی، گرافیک، کاریکاتور و نگارگری است که در کارگاه هشتمین جشنواره هنرهای تجسمی بسیج شرکت کرده بودند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه