اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

طالبی: من بسیجی نیستم؛ خاک پای بسیجیان هستم

طالبی: من بسیجی نیستم؛ خاک پای بسیجیان هستم
ابوالقاسم طالبی در کارگاه انتقال تجربه گفت: عده‌ای به من می‌گویند که بسیجی هستی؛ اما من در پاسخ به آنها می‌گویم که من بسیجی نیستم، بلکه خاک پای بسیجیان هستم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مشرق،  آخرین نشست انتقال تجربه چهاردهمین جشنواره فیلم مقاومت امروز (پنج‌شنبه 8 مهر ماه) با حضور ابوالقاسم طالبی در فردیس سینمایی ملت برگزار شد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


در آغاز این نشست مجری برنامه با اشاره به کاندیدا شدن فیلم یتیم‌خانه به طالبی تبریک گفت؛ اما طالبی در پاسخ به مجری برنامه اظهار کرد: در زمان جوانی خواستگاری‌ها و نامزدی‌های ناموفق بسیاری داشته‌ام؛ نامزد شدن فیلم یتیم‌خانه هم اینگونه است، نامزد می‌شویم اما در نهایت جایزه‌ای نمی‌گیریم، بنابراین من به این نامزد شدن امیدی ندارم. 

وی افزود: در تمام دنیا 2 جبهه داریم، جبهه اول جبهه حق است که صالحان بدان سمت می‌روند مانند شهدا و جانبازان ما و جبهه دیگر، جبهه شیطان است. البته کسانی خود را طرفدار جبهه حق می‌دانند، اما افرادی متظاهر هستند که من به آنها شارلاتان می‌گویم. کسانی که ریش می‌گذارند اما اپوزسیون نظام هستند. اینگونه افراد اول خود را انقلابی نشان می‌دهند اما پس از آن که کارشان راه‌ افتاد به دنبال شکم می‌روند. 

طالبی بیان کرد: جبهه انقلاب، جبهه‌ای است که بیرق آن را امام خمینی(ره) برافراشته‌اند و سپس جوانانی پیرو ایشان در این مسیر گام برداشته‌اند. به نظرم ما فیلم‌سازان کم‌کاری‌های بسیاری در تولید آثار جبهه انقلاب داشته‌ایم، که امیدوارم با یاری خداوند بتوانیم این نقصان را در آینده جبران کنیم. سینما ریشه‌اش غرب است و غرب امروز برای جذب مخاطبان بیشتر از بازیگران برهنه استفاده می‌کند.

وی افزود: از اول گفته‌ام که فیلم‌سازی انقلابی هستم؛ بهترین دوستانم امروز یا زیر خاک خفته‌اند یا از انقلاب دفاع می‌کنند. حکومت متعلق به ما است، ما برای حکومت نیستیم؛ همانطور که در این سال‌ها قابل مشاهده است رؤسای جمهور بسیاری آمده‌اند و رفته‌اند اما دسته آخر ما فیلم‌سازان انقلاب اسلامی هستیم که مانده‌ایم. چندی پیش به من گفتند که تو بسیجی هستی، من در پاسخ به آنها گفتم من بسیجی نیستم؛ من خاک پاک بسیجیان هستم. 

این فیلمساز انقلابی بیان کرد: افراد بسیاری مخالف آثار من هستند، چرا که آثار من انقلابی، ضد صهیونیست و ضد انگلیس است. بسیاری من را تهدید کردند که چنین فیلم‌هایی را نسازم اما من حرف آنها گوش نمی‌کنم. اگر خیلی مرد هستند بیایند و مرا شهید کنند. در این چند سال اخیر 3 تریلر ساخته‌ام، به کجا چنین شتابان، قلاده‌های طلا و یتیم‌خانه ایران که هر 3 اینها نشان داده است که انگلیس قصد بر هم زدن آرامش کشور ما را دارد و جنایت آنها را نشان داده است.

وی افزود: برخی کلمه جبهه را به زبان می‌آورند که کلمه درستی است، چرا که فیلمسازان انقلابی امروز در خط مقدم جبهه فرهنگ هستند. حکومت ما همواره خواسته‌ است عدل علی را برقرار کند و همیشه اینگونه خواهد بود، حال نمی‌دانم در این سال‌هایی که گذشته است چقدر در این مسیری که گام برداشته شده است موفق بوده‌ایم. 

کارگردان فیلم قلاده‌های طلا تصریح کرد: برخی فیلم قلاده‌های طلا را نپسندیدند، اما برخی ماموریت داشتند که آن را بکوبند. برخی افراد بعد از اکران فیلم قلاده‌های طلا نزد من آمدند و از من حلالیت طلبیدند و گفتند ما فیلم تو را ندیده نقد کرده‌ایم. 

طالبی درباره فیلم یتیم‌خانه ایران اظهار کرد: برای این فیلم ما خاطرات سربازان انگلیسی آن زمان را که به جا مانده بود جمع‌آوری کردیم و از 160 کتاب بهره گرفتیم. ساخت فیلم یتیم‌خانه ایران 5 سال به طول انجامید، که بیشتر زمان آن صرف مطالعه و تحقیق و جمع‌آوری اطلاعات شد. مطمئن هستم برخی شروع به جوسازی برای این فیلم می‌کنند چرا که این فیلم در وهله اول انقلابی است و از همه مهم‌تر ضد انگلیس است. البته این موضوع طبیعی است مگر می‌شود فیلمی ساخته شود که در آن جنایات انگلیس به نمایش در آید و عده‌ای ناراحت نشوند. 

این فیلمساز انقلابی افزود: کار در سینما بسیار سخت است، مخصوصاً زمانی که همه می‌خواهند تو را برانند و جلوی کارت را بگیرند؛ اما تو می‌ایستی و کار را به نحو احسن انجام می‌دهی. زمانی که من کار سینما را آغاز کردم، آقای اصغر فرهادی در 2 گروه پایین‌تر شروع به کار کرد، سپس من به سمت تئاتر رفتم و بعد از آن ساخت فیلم با دوربین 16 میلیمتری را آغاز کردم. 

وی بیان کرد: اگر بخواهیم فیلمنامه‌ای بنویسیم کار بسیار راحتی است، بسیار راحت می‌توان یک موضوع کلیشه‌ را انتخاب کرد و راجع به آن فیلم ساخت؛ مانند فیلم‌هایی که یا 2 پسر دنبال یک دختر هستند و یا اینکه 2 دختر دنبال یک پسر هستند؛ اما نوشتن فیلمنامه‌ای با کیفیت استرس بسیاری دارد و زمان بسیاری را می‌طلبد. من فیلمنامه یتیم‌خانه ایران را 11 بار بازنویسی کردم، نه اینکه ارشاد اعتراضی کند، فیلمنامه به دل خودم نمی‌چسبید. منتقد تمام متن‌های من همسرم است، بارها شده است که تا دیر وقت فیلمنامه‌ای را نوشته‌ام اما صبح که از خواب برخواسته‌ام، همسرم آنها را خط زده است و گفته است به درد نمی‌خورد. 

طالبی افزود: وقتی فیلم قلاده‌های طلا را آغاز کردم، سینما تبدیل به حیات خلوت برخی آقایان شده بود؛ وقتی این فیلم به سرانجام رسید، آن افراد شوکه شدند و دست به اعتراض زدند. سخت‌ترین صحنه‌ای که از فیلم قلاده‌های طلا داشتیم، صحنه اعتراضات خیابانی بود، یادم هست روزی درگیری‌های خیابانی را ضبط می‌کردم، آقای رادان از پلیس انتظامی به من زنگ زد و گفت دوربینت را بردار و از آنجا برو چرا که مردم فکر کردند که این درگیری‌ها واقعی است و از نماز جمعه به طرف شما می‌آیند. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه