اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

قاضی پرونده رضا ضراب تغییر نمی‌کند

قاضی پرونده رضا ضراب تغییر نمی‌کند
قاضی آمریکایی، درخواست تاجر ایرانی ترکیه‌ای برای کناره‌گیری از قضاوت درباره این پرونده را رد کرد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قاضی پرونده «رضا ضراب» تاجر ایرانی-ترکیه‌ای، درخواست این تاجر ثروتمند برای کناره‌گیری از قضاوت درباره پرونده‌اش را رد کرد.

«ضراب» که چند ماه قبل به اتهام نقض تحریم‌های ایران در آمریکا بازداشت شده، شهریورماه سال جاری با متهم کردن قاضی پرونده‌اش به عدم بی‌طرفی خواستار کناره‌گیری وی و واگذاری پرونده به یک قاضی دیگر شده بود.  

وکلای ضراب 33 ساله در آن زمان رسماً از قاضی «ریچارد برمان» خواستند به دلیل اظهاراتی که وی دو سال قبل در مورد موکلشان مطرح کرده از قضاوت در این پرونده کنار رود.

مطابق ادعاهای وکلای ضراب، قاضی «برمان» سال 2014 در یک نشست خبری در استانبول از توقف تحقیقات دادگستری ترکیه علیه شماری از مقامات دولتی و تجار از جمله ضراب، انتقاد کرده بود. در جریان آن تحقیقات، که نیمه‌تمام ماند، ادعای فساد مالی مقامات مورد بررسی قرار می‌گرفت.

دادستانی ترکیه در دسامبر سال 2013 ضراب و چند نفر دیگر را به پرداخت رشوه به مقامات دولتی متهم کرد.

«رجب طیب اردوغان» که در آن زمان نخست‌وزیر ترکیه بود، آن پرونده را تلاشی برای کودتا علیه دولت توصیف کرد و تحقیقات قضایی با برکناری چندین نفر از بازپرس‌ها متوقف شد.

بعد از توقف تحقیقات، ظاهراً برمان به انتقاد از این مسئله پرداخته و گفته: «درست نیست وسط بازی، قوانین بازی تغییر کند.»

به گفته وکلای ضراب، او همچنین گفته است که «حاکمیت قانون در ترکیه در معرض حمله قرار گرفته است.»

تیم وکالت ضراب ادعا کرده‌اند این اظهارات نشان می‌دهد که فرآیند بررسی پرونده بی‌طرفانه نیست و قاضی از پیش تصمیم به محکوم کردن موکلشان گرفته است.

اما، قاضی برمان روز پنجشنبه این ادعاها را رد کرد و گفت که تا زمان دستگیری رضا ضراب در ماه مارس، هرگز نام وی را نشنیده است.

وی علاوه بر این در بیانیه‌ای گفت: «ضمن اینکه غیر معقول است که از این بیانات بتوان بی‌طرفی دادگاه یا سوگیری آن ضد آقای ضراب را نتیجه گرفت.»

ضراب که در ماه مارس بازداشت شد، قبلاً درخواست کرده که با سپردن وثیقه 50 میلیون دلاری آزاد شود، اما قاضی برمان این درخواست را رد کرد. او در حال حاضر در یک واحد آپارتمانی در منهتن در بازداشت به سر می‌برد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

 

,

 

,

 

,

 

,

منبع:فارس

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه