logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

مدیر عامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین:

آماده همکاری با ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر استان برای مقابله با پوشش‌های نامتعارف هستیم

آماده همکاری با ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر استان برای مقابله با پوشش‌های نامتعارف هستیم
مدیر عامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین از اعلام آمادگی این سازمان جهت همکاری با ستاد امر به معروف و نهی از منکر برای مقابله با پوشش‌های نامتعارف به ویژه در مراسم‌ عزاداری حسینی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید وزیری نژاد، مدیر عامل سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری قزوین در گفت‌وگو با صبح قزوین با اشاره به اقدامات این سازمان در حوزه عفاف و حجاب اظهار کرد: با توجه به اینکه چادر، حجاب برتر است بنابراین لازم است تا با الگوسازی و اهمیت بخشیدن به این معروف ارزشمند، در راستای نهادینه کردن آن تلاش کنیم. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,

وی افزود: با ارزیابی‌های انجام شده سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری قزوین سال گذشته به عنوان دستگاه برتر اجرایی در حوزه عفاف و حجاب از سوی استانداری انتخاب شد. 
مدیر عامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین با اشاره به فعالیت‌های این سازمان خاطرنشان کرد: در حوزه سخت افزاری به منظور دسترسی آسان بانوان محجبه و ارائه محصولات فرهنگی نظیر چادر، مقنعه، شال، ساق دست و مانتوهای بلند، مرکزی را در فرهنگسرای شهید رجایی واقع در خیابان راه‌آهن با متراژ زیربنای ۳۲۰ مترمربع راه‌اندازی شده است. 
وی تصریح کرد: این مکان بزرگ‌ترین مرکز در استان است که چادر را با قیمت‌های ارزان‌تر از بازار در اختیار مصرف‌کنندگان آن که بانوان محجبه هستند، قرار می‌دهد و همچنین سایر ملزومات مربوط به پوشش بانوان با قیمتی مناسب عرضه می‌شود. 
این مسئول تاکید کرد: برای توسعه فعالیت‌های این مرکز برنامه‌های مختلفی داریم که از جمله آن می‌توان به انعقاد قرارداد با مدارس برای دوخت مانتوی مدارس، سامان‌دهی خانم‌های دوزنده سطح شهر و ایجاد اشتغال اشاره کرد. 
وی در ادامه گفت: تجلیل از بانوان محجبه دستگاه‌های اجرایی مختلف، شهرداری و صنوف برای ۶ دوره از دیگر فعالیت‌های این سازمان است به طور مثال از خانم‌های فروشنده خیابان خیام که دارای پوشش مناسبی بودند تقدیر به عمل آمد. 
مدیر عامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین بیان کرد: انجام تبلیغات محیطی در مورد پوشش ایرانی اسلامی و امر به معروف و نهی از منکر، چاپ بروشور و حمایت از کتاب‌های مرتبط با این موضوع و سبک زندگی ایرانی-اسلامی، توزیع سی دی های مربوط به توصیه روحانیون معظم و سخنرانی شخصیت‌های سرشناس در خصوص اهمیت حفظ و رعایت حجاب در مدارس و مساجد و سایر مکان‌ها از دیگر فعالیت‌های انجام شده است. 
وی عنوان کرد: کمیته عفاف و حجاب سازمان نیز در این زمینه فعال بوده و ویژه‌نامه‌هایی را برای مراجعان در خانه‌های فرهنگ و فرهنگسراها تهیه می‌کند و در مراسم‌ها و برنامه‌های بزرگ مثل جشنواره بازی و اسباب‌بازی و مراسم پیاده روی خانواده به عنوان پیوست فرهنگی برنامه حضور دارند. 
این مسئول اضافه کرد: اهدای گل به بانوان محجبه حاضر در این برنامه‌ها در جهت فرهنگسازی و تشویق سایرین به رعایت پوشش اسلامی یکی از اقدامات این کمیته است که در صورت نیاز به تذکر به برخی افراد که پوشش نامناسبی دارند با تذکر لسانی و شفاهی نکات لازم را با حفظ کرامت فرد متذکر می‌شوند. 
مدیر عامل سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری قزوین خاطر نشان کرد: سال‌های گذشته برای مقابله با پوشش‌های نامتعارف با همکاری ستاد امر به معروف و نهی از منکر، بانوان آموزش دیده با حضور در خیابان‌های اصلی و پرتردد در مراسم‌های عزاداری مانند خیابان شهدا، مسیرهای منتهی به امامزاده علی(ع) و امامزاده حسین(ع) و سایر امامزادگان نسبت به تذکر شفاهی و لسانی به خانم‌های بدحجاب اقدام کردند. 
وی در پایان تصریح کرد: امسال نیز آمادگی داریم که با همکاری ستاد امر به معروف و نهی از منکر به ویژه در مراسم عزاداری شب‌های هشتم، نهم و دهم ماه محرم این کار را انجام دهیم. 
انتهای پیام/م

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه